valla ben biraz daha bak derim cnm takılma bunlara hiçbirini begenmedim :)
Cnm öncelikle tebrik ederim. Allah devamini getirir ins.
Bende bunları beğenmedim ve bence uzun giyme sonucda evde olacak. Uzun etek ev icin çokk abartılı
Dize kadar düz bir elbise giyebilirsin. Rengide bence böyle açık renkler olabilir pembe tonları Yada sarı rengi hos olabilir.
Beğendiğin bisi bulursan paylaşmaya devam et. Umarım gonlunce bisi bulursun.
Bende nikahım icin elbise bakiyodum ve buradaki arkadaslar sayesinde elbisemi buldum ve yardımlarıyla suan ayakkabımı da buldum
Eki Görüntüle 445937 bunun omzundaki koca kurdele olmasa gzl çıkar belki bilmiom
şifonda denedim canım ama sadece 1 elbise beğendim onda da rengi çok içime sinmedi ille sarcak elbise yoksa kendimi kilolu gibi hissediyorum çok ya :2:saten yerine şifon tercih etsen daha güzel olur sanki...
yorumlar için teşekkürler kızlar bu modele çok benzer bir model aldım drapeleri yok önünde dikişler var sadece yuvarlak yuvarlak saxmavi aldım rengini tek omuz bunu omzunda çiçek ve fırfır var sadecealtın sarısı gerçekten benimde ilk begendiğim olmuştu ama model yoktu magzada ve ilk başta farketmemiştim kardeşime yolladım fotoyu ee bu gelinliğin aynısı dedi ve dank etti durum gelinliğimle nerdeyse birebir aynı bi model ondan dolayı onu seçmedim
nişan ayrı olcak canım hatta dışarda yapıcaz sanırım kalabalık dolayısıyla öyle karar verdik sonrasında o kısımlarda değişiklik oldu zatenbu tarz elbiselerin hiçbiri "isteme" için uygun değil. abartı. sadece "nişan "" olacak desen anlarımda;ancak isteme ve söz faslı için çok fazla abartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?