• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sade elbise istiyorum!!!

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
arkadaşlar evde olacak isteme söz nişan bir arada , ve elbise konusunda çok kararsızım ne renk giymeliyim nasıl bir şey giymeliyim diye allı pullu taşlı sevmiyorum az önce oleg cassininin sitesinde bir elbise gördüm fiyatı da çok uygun dümdüz elbiselere dünya kdr para koymuşlar ya :20: :30:
$036 (1).jpg en çok bunu beğendim bunun koyu yeşili varmış onu düşünüyorum renk olarak bakıcam hangisi yakışırsa artk
$11082011_1601__DSC5650.jpg bu da hoşuma gitti ama balık model nasıl durur bilmiyorum
$11082011_1714__DSC6008.jpg bunun omzundaki koca kurdele olmasa gzl çıkar belki bilmiom
$31012011_1420_F13277_Front.jpg bunun da uzun hali olursa hoş siz ne diyorsunuz :18:

valla ben biraz daha bak derim cnm takılma bunlara hiçbirini begenmedim :)

Cnm öncelikle tebrik ederim. Allah devamini getirir ins.
Bende bunları beğenmedim ve bence uzun giyme sonucda evde olacak. Uzun etek ev icin çokk abartılı
Dize kadar düz bir elbise giyebilirsin. Rengide bence böyle açık renkler olabilir pembe tonları Yada sarı rengi hos olabilir.

Beğendiğin bisi bulursan paylaşmaya devam et. Umarım gonlunce bisi bulursun.
Bende nikahım icin elbise bakiyodum ve buradaki arkadaslar sayesinde elbisemi buldum ve yardımlarıyla suan ayakkabımı da buldum:16:

Cnm öncelikle tebrik ederim. Allah devamini getirir ins.
Bende bunları beğenmedim ve bence uzun giyme sonucda evde olacak. Uzun etek ev icin çokk abartılı
Dize kadar düz bir elbise giyebilirsin. Rengide bence böyle açık renkler olabilir pembe tonları Yada sarı rengi hos olabilir.

Beğendiğin bisi bulursan paylaşmaya devam et. Umarım gonlunce bisi bulursun.
Bende nikahım icin elbise bakiyodum ve buradaki arkadaslar sayesinde elbisemi buldum ve yardımlarıyla suan ayakkabımı da buldum:16:

öncelikle teşekkür ederim sana da mutluluklar :16:
ben uzun istiyodum ama :14:
bu modellerden en baştaki açıkcası benim hoşuma giden ve abartı bir model olmadığını düşünüyorum bilmiyorum:44:

$1902-by-sherri-hillalt2.jpg

sade ve şıklık ... dikimine bile 1700 dediler ama uygun bir yer bulursan aklında bulunsun...

altın sarısı olan modele bayıldım üçüncü elbise çok şık rengide modelide harika ama sade istersen kesinlikle bir numara

bırıncı olanı hoş duruyor..

benım nişanım evdeydı..bnde uzun bır abıye gıydım buna bnzer..mordu benımkı gece mavısı oluyordu ışıkta:nazar:
hoş bı renk canım anlayın iştee..aaa:9:

Eki Görüntüle 445937 bunun omzundaki koca kurdele olmasa gzl çıkar belki bilmiom

yorumlar için teşekkürler kızlar bu modele çok benzer bir model aldım drapeleri yok önünde dikişler var sadece yuvarlak yuvarlak saxmavi aldım rengini tek omuz bunu omzunda çiçek ve fırfır var sadece :1: altın sarısı gerçekten benimde ilk begendiğim olmuştu ama model yoktu magzada ve ilk başta farketmemiştim kardeşime yolladım fotoyu ee bu gelinliğin aynısı dedi ve dank etti durum gelinliğimle nerdeyse birebir aynı bi model :9: ondan dolayı onu seçmedim :52:

yorumlar için teşekkürler kızlar bu modele çok benzer bir model aldım drapeleri yok önünde dikişler var sadece yuvarlak yuvarlak saxmavi aldım rengini tek omuz bunu omzunda çiçek ve fırfır var sadece :1: altın sarısı gerçekten benimde ilk begendiğim olmuştu ama model yoktu magzada ve ilk başta farketmemiştim kardeşime yolladım fotoyu ee bu gelinliğin aynısı dedi ve dank etti durum gelinliğimle nerdeyse birebir aynı bi model :9: ondan dolayı onu seçmedim :52:

hayırlısı olsun canım.. güle güle gıy:nazar:ALLAH tamamına erdirsin:31:

bu tarz elbiselerin hiçbiri "isteme" için uygun değil. abartı. sadece "nişan "" olacak desen anlarımda;ancak isteme ve söz faslı için çok fazla abartı.

bu tarz elbiselerin hiçbiri "isteme" için uygun değil. abartı. sadece "nişan "" olacak desen anlarımda;ancak isteme ve söz faslı için çok fazla abartı.
nişan ayrı olcak canım hatta dışarda yapıcaz sanırım kalabalık dolayısıyla öyle karar verdik sonrasında o kısımlarda değişiklik oldu zaten :16:

Back