sade BEYAZ taş desenli yatak odamı inanılmaz fiyata SATIYORUM!!!

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
Merhaba arkadaşlar daha 1.5 yıl önce aldığım yatak odamı yer darlığından dolayı satıyorum :KK50: çok beğenerek severek aldım ama kullanamıyorum çünkü evim çok küçük :KK43: Oyüzden uygun fiyata satmaya karar verdik iki komidin 1 aynalı çekmecesi dolap ve başlık takım olarak [sıze=3]1,250[/sıze]tlye satmak istiyoruz ilgilenen arkadaşlar için temsili resim yüklüyorum ciddi düşünenler olursa eğer bizimkinin resimlerinide yüklerim resimdeki benzeridir bizdeki biraz daha taş desenli hem dolaptaki hemde çekmeceli yerde bulunan aynanın etrafı taşlarla çevrilidir netten sadece bunları bulabildim evinde değişiklik isteyenler tonla para vermesin alana şimdiden hayırlı olsun izmirde olanlar kendileri gelip görebilir sadece 1.5 yıllık :KK25:

$istanbul-yatak.jpg $resim-145.png 2 resimde benziyor çekmece kulupları vs.. aynı ama birebir model aynı değil sadece bunların taşlıları

ciddi ilgilenenler için bendeki resimleri yüklerim :KK34:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar daha 1.5 yıl önce aldığım yatak odamı yer darlığından dolayı satıyorum :KK50: çok beğenerek severek aldım ama kullanamıyorum çünkü evim çok küçük :KK43: Oyüzden uygun fiyata satmaya karar verdik iki komidin 1 aynalı çekmecesi dolap ve başlık takım olarak [sıze=3]1,250[/sıze]tlye satmak istiyoruz ilgilenen arkadaşlar için temsili resim yüklüyorum ciddi düşünenler olursa eğer bizimkinin resimlerinide yüklerim resimdeki benzeridir bizdeki biraz daha taş desenli hem dolaptaki hemde çekmeceli yerde bulunan aynanın etrafı taşlarla çevrilidir netten sadece bunları bulabildim evinde değişiklik isteyenler tonla para vermesin alana şimdiden hayırlı olsun izmirde olanlar kendileri gelip görebilir sadece 1.5 yıllık :KK25:

Eki Görüntüle 1044702 Eki Görüntüle 1044703 2 resimde benziyor çekmece kulupları vs.. aynı ama birebir model aynı değil sadece bunların taşlıları

ciddi ilgilenenler için bendeki resimleri yüklerim :KK34:

çok güzelmiş canım ben yeni aldım almamıs olsaydım dusunurdumde ne kadara vermeyı dusunuyorsun ilgilenenlere bilgi olsun

merhaba bende izmir'deyim ve yatak odası takımı almam gerekiyor detaylı foto yükleyebilirmisiniz ?

X