Gelinlik Modelleri Sade ama çok şık iki model

turquazzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.386
1
156
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım ve bende beğendiğim iki modeli sizinle paylaşmak istedim. Ben sade ve şık bir gelinlik istiyorum. Benim gibi düşünenler var ise yorumlarınızı bekliyorum.

Bir de yabancı bir internet sitesinde çok güzel modeller var (yaklaşık 3000 tane) eminim beğendikleriniz olacaktır eğer adres paylaşabiliyorsak onu da yazmak isterim. Herkes bakabilsin ama ücretsiz üye olmanız gerekiyor.

Eklentiler

• $Adsýz resim2.png
    174,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $Adsýz resim.png
    174,6 KB · Görüntüleme: 63
Cok begendım bende bu tarz bı gelınlık ıstıyorumm..hayırlı olsun sımdıden

Pronovias 2012 gelinlikleri. Eh güzel tabi. Gerçi ben sırf tülden olan yerine tül-dantel ikilisi olanları daha çok beğeniyorum. Gelinlik bakmak içinse bence en iyi site bestbridalprices.com dur. Ünlü markaların gelinlikleri kocaman fotoğraflarıyla görebilirsiniz. Ayrıca belli bir markayı gösterirken tüm gelinlikleri yan yana rahatça görebiliyorsunuz. Üye olmak da gerekmiyor...

1. inci daha zarif geldi bana

(işlemeleri biraz daha az olursa yandaki de giyilince güzel durabilir asimetrik bel kısmı vücut boyunu uzun gösterip daha zarif bir görüntü sağlarmış düğün hazırlık dönemi öğrendiğim bilgilerden:)

Benim söylediğim site de theknot.com diye bir site, bu sitede kendi düğün programınızı ayarlayabiliyorsunuz, gelinlikler, gelin saçı, ayakkabı, düğün pastası, konseptine kadar her şey var.

Hatta gerçekleşen düğünleri ve fotoğraflarını, videolarını da izleyebiliyorsunuz. Bu da düğün konsepti hakkında bilgi veriyor. Bence hepsini düşünmesi açısından güzel bir site. Ayrıca bir de yan sitesi var o da dekorasyonla ilgili oradan da eviniz için fikir alabiliyorsunuz.

Bilmiyorum sizin hoşunuza gider mi ama ben beğendim...

2. daha cok begedim. özellikle vucudunuz kıvrımlıysa daha da belli edecek kugu gibi görüneceksinız :)

arkadaşlar gelinlik demek şıklık göz alıcılık demektir... bence bir gelinlikte ne kadar taş varsa o kadar güzel olur (sade olanlar çok asil oluyor bende çok beğeniyorum ama bir kere giyilen bişey olunca gösterişide fazla olmalı diye düşünüyorum )

ayy 1. harika keşke birazda dantel aplikler olsaydı üstünde o zaman daha alımlı olurdu ama böylede süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…