Saç Rengi ve Saç Boyama Saçtan boya silme zarar verir mi :/

Rebekahh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
291
45
0
34
Bursa
Selam arkadaşlarr :)) Yaklaşık 2 yıldır siyah saçlıydım en son 1 ay önce siyahın üstüne sarı boya vurdum biraz olsun rengini kırmak için tabi olmadı karışık bi renk oldu kestane gibi bazı yerler daha sarımsı oldu neyse en son bi kuaförle görüştüm saçlarını boya siliciyle rengi akıtıcam önce saçların yıpranmayacak dedi 150 tl ye saçlarım yaklaşık belime kadar . Gerçekten boya silici zarar vermiyor değil mi ? İstediğim renk açık kumral .Yakında nişanım var sağlıksız yıpranık saçla dolaşmak istemem. Ne diyosunuz tecrübe edinenler ?

şu siyah boyadan nefret ediyorum.. benimde belime kadar upuzun saçlarım vardı ah saçlarım 3 sene üst üste siyaha boyattım sonra sıkıldım açtırmaya cesaret edemediğim için baya bi kuaför dolaştım, kesin açarız hiç bişeycik olmaz hiç yıpranmaz diyenlerden korkucaksın öyle bişey yok - muş tabi sonradan anladım bunu, güya çok iyi bi kuaför renk açıcıyla açtı saçlar kızıl-siyah-turuncu marshall renk paletine dönüştü eve gittim bi duşa girdim ki renk travmasının üstüne bide lastik gibi sünüyo saçlar kuruyunca elektrik çarpmış gibi havaya dikiliyo. mecburen gittim küllü koyu kumrala boyattım üstünden 6 ay geçti bakım vs biraz toparladım bu sürede sonra başka kuaföre gittim bir tutamına renk açıcı (şu güya oryal içermeyen hiç yıpratmayan silici) uyguladılar saç ortasından koptu bütün saçıma uygulasaydı şuan keldim. yani kısacası kuaförlere güvenme derim nişanın yakın bi tarihteyse bide hiç riske atma bence

Nişanıma bi kac ay var.Hımm kararsız kaldım şimdi :44:

Sakın yapmaaa sakın. Bende aynı durumdaydım seninle nerdeyse popoma kadar saçlarım vardı ve pırıl pırıl parlıyolardı siyaha boyuyodum tabi ki. Nişanıma 2 ay kalmşken hiç yıpranmıcak diyen bi kuaföre inanıp oturdum koltuğa ve sonuç upuzun saçlarımı omzumda kestirdim. bi de bunuda geçtim istediğim rengide tutturamadı yaptığı renk koyu kahveydi. O yüzden cnm bırak saçlarını uzasın hiç elleme benden sana tavsiye yaşadğm için sölüyorum çok acı bi durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…