loreal matrix efassor gibi acıcı siyah kestane gibi koyu renk sacları acmıyormuş kahve ve diger renkleri acıyormuş arkadaslar kuaföre gittim saclarım koyu kestane siyah karışık sacını oryalle acarız boya siliciler bu rente işe yaramaz diyor.böyle bişey varmı bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba?
bende bi ara bu konuyu çok araştırmış hatta 2 paket effasor bile almştım evde duruyo kullanmadım,bildiğim kadarıyla eğer sarı yapmak istiyosanız evet boya siliici saçı okadar açmaz,ama bildiğim kadarıyla karamele kadar açar saçı
bende bi ara bu konuyu çok araştırmış hatta 2 paket effasor bile almştım evde duruyo kullanmadım,bildiğim kadarıyla eğer sarı yapmak istiyosanız evet boya siliici saçı okadar açmaz,ama bildiğim kadarıyla karamele kadar açar saçı
saç açılıpta yanmayan varmı bilmiyorum yani yanmasada uzamalar oluyor ben kendim açtım çok koyu kahveydi siyah gibi tabiki uzamalar oldu bende biraz kestirdim şuanda eski süper saçlarım varmı hayır yani çok sağlıklı saçlarım yok mağlesef tabi ama zamanla düzelir bakım falan yapıyorum şuanda tam istediğim renkte çok açık kahve sarı yansımalar var