Saç Rengi ve Saç Boyama Saçtan boya akıtmak

kt1414

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
13
3
86
Meraba herkese saçımı bir hevesle açtırdım rengini ama zaman geçtikçe turunculardı ve diplerim çok kötü çıkmıştı kurtulmak için siyaha boyadım ama bu renk hiç hoşuma gitmedi akıtma yollarından beyaz sabun ve kepek şampuanını denedim akıyor ama gözle görülür bi sonucu ne zman alırım bilgisi olan bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi saçımı boyayalım 2 -3 gün oldu

1 ay sonra akmış olur öyle çok açılma olmaz tabi ama en azından doğal bi kahve tonuna döner saçın..

1 ay sonra akar yaz mevsimi olsaydı havuz deniz daha kolay olurdu. C vitamini ile akıtanları görüp denemiştim çok kötü oldu saçlarım deneme bence

1 ay sonra akar yaz mevsimi olsaydı havuz deniz daha kolay olurdu. C vitamini ile akıtanları görüp denemiştim çok kötü oldu saçlarım deneme bence

Bende beyaz sabun ve kepek şampuanı kullandım akıyor ama saçım sertleşti karbonat limon yazanlar olmuş saçım kuru bu yüzden korkuyorum denemeye

Evet kızlar benim gbi bu durumu yaşayan varmı ne yaptınız kısa sürede aktımı saçınızdan boya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…