• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçtakii turunculuuk!

Fluke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
65
0
36
İzmir
saçlarım koyu kestane saçımda hiç boya yoktu altın sarı ile boyayınca sadece turuncluk geldii daha mat bi sarı tonu için ne yapmam gerekli,?

turunculuğu küllü renklerle kapatabilirsin diye biliyorum ama forumda okuduğuma göre küllü renkler biraz yeşillik yapıyormuş saçta onun için doğal tonlarla karıştırın falan diyorlardı ama tam da bilmiyorum:44:

ben de turunculuktan şikayetçiyim bu siteden öğrendiğim kadarıyla igora 0.22 turuncu azaltıcı işe yarıyormuş. boyanın içine karıştırılıyormuş az bir şey. kullanırsan miktarını mutlaka çok iyi araştır. diğer bir yol da küllü renklere boyamakmış. ben igora 0.22 kullanmayı istiyorum ama bulamıyorum daha da bulamazsam küllü sarı ile boyayacağim mecburen

Canım ya foto koyabilir misin benimde saçım kestane (boyasız) ben altın + küllü kumral karışımı kullanmayı düşünüyorum turuncu olacak diye de korkuyorum o nedenle saç rengini görebilir miyim?

evet bende bu konuya çözüm arıyorum. Kahverengiye boyuyorum saçımı ama 1 ay sonra akıyo saçtaki o kızıl paslı renkten nefret ediyorum:50: yok mu bunu kalıcı çözümünü bulan bilen

evt ya bende lorealın açık sarı boyamaştım turuncu olmuştu saçlarım,hazır boyalarda sarının sarı olması için nasıl anlıycaz yani,

Back
X