Saç Rengi ve Saç Boyama saçtaki yeşil renk için, aspirin :)

meryem42_35

kafkas_kızı
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
43
2
296
İzmir
röfle üzerine uyguladığım kadife kahve boyadan sonra saçımın koyu yeşil olmasından sonra aynaya bakamaz, agresif ve karakara düşünerek internette araştırma yaparken bu ipucunu buldum ve paylaşmak istedim.

boya yaptıktan sonra saçınız yeşilimtrak bir renk aldıysa işte formül:

Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz.

kendimde denedim ve az da olsa bir fark gördüm.. yeşiller bi anda kaybolmadı ama yine de fark var yani.. belki birkaç kez uygulanırsa daha da iyi işe yarar..

walla benim saçımdaki sorun turuncu olması şu an renk açıcıyla açtığım için
ama sağol paylaştığın için
eminim yeşil sac sorunu çeken bir çok kişiye faydası olacaktır...

Uzun süredir kızıl kullandığım saçımı sonunda uzun çabaların ardından kızıllıktan kurtardım ve doğal renkler olsun diye orta kumrala boyadım.Çok çok açık bir renk olmamasına rağmen bana bir ton daha koyu rengin daha iyi gideceğini düşündüğümden önümüzdeki boyamada koyu kumrala dönücem.Ama aklımı hep şu kumraldaki hafif yeşil yansıma kurcalıyordu.Şu an yeşillik pek yok ama başıma gelirse aklımda olsun söylediğin, aspirini deniyim.Çok teşekkürler paylaşımın için a.s

Back