- Konu Sahibi fataldanger
-
Var. Beyaz saç kapatıcı şampuanlar var :)Arkadaşlar, boyatmadan veya beyaz kapatıcı sprey kullanmadan saçtaki beyazlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? En son beyaz kapatıcı spreyi denedim elime yüzüme bulaştı, her yerim siyah siyah oldu. Hiç iyi değil o yüzden. Öte yandan boyatmayı da istemiyorum. Bu ikisinin dışında beyazları kapatmak için bir ürün, bir yöntem vs. herhangi bir şey yok mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hiç duymamıştım bende bakayım. Aynı dertten muzdaribim bendeVar. Beyaz saç kapatıcı şampuanlar var :)
Şaka mı gerçek mi anlayamadımVar. Beyaz saç kapatıcı şampuanlar var :)
Gerçek araştırabilirsinizŞaka mı gerçek mi anlayamadım
Kuzenlerinizin kullandığını söylediğiniz şampuan bu mu?Eki Görüntüle 3001425 örnek olsun diye koyuyorum. Reklam yapma amacım yok.
Keşke bir çaresi olsa,bu konuda çok dertli biri olaraktan takipteyim.Kuzenlerinizin kullandığını söylediğiniz şampuan bu mu?
Marka olarak bilmiyorum sadece bir ara bahsi geçti. Saçlarını boyamadıklarını saç beyazlarını kapatan bir şampuan kullandıklarını biliyorum.Kuzenlerinizin kullandığını söylediğiniz şampuan bu mu?
ha boya ha bu, hatta bundan daha sağlıklı boyalar var.Var. Beyaz saç kapatıcı şampuanlar var :)
Ne bekliyorsunuz ki… %100 doğal beyaz kapatıcı demedim ben de.ha boya ha bu, hatta bundan daha sağlıklı boyalar var.
Konu sahibi tabiki öyle bir şey yok.
Benim beyazlarım özellikle bir bölgede yoğunlaşmış durumda, yılda bir iki kez bebek tırnak makası ile dipten kesiyorum. Umarım bu yöntemle arttırmıyorumdur.Arkadaşlar, boyatmadan veya beyaz kapatıcı sprey kullanmadan saçtaki beyazlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? En son beyaz kapatıcı spreyi denedim elime yüzüme bulaştı, her yerim siyah siyah oldu. Hiç iyi değil o yüzden. Öte yandan boyatmayı da istemiyorum. Bu ikisinin dışında beyazları kapatmak için bir ürün, bir yöntem vs. herhangi bir şey yok mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?