How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saçtaki beyazlarla ilgili

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.644
1.120
698
Ankara
Arkadaşlar, boyatmadan veya beyaz kapatıcı sprey kullanmadan saçtaki beyazlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? En son beyaz kapatıcı spreyi denedim elime yüzüme bulaştı, her yerim siyah siyah oldu. Hiç iyi değil o yüzden. Öte yandan boyatmayı da istemiyorum. Bu ikisinin dışında beyazları kapatmak için bir ürün, bir yöntem vs. herhangi bir şey yok mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benimde beyazlarım var şuan bebekten dolayı sürekli toplu ama boya olmadan kurtulmanın yolu yok diye biliyorum eğer varsa bende öğrenmek isterim 😅

Arkadaşlar, boyatmadan veya beyaz kapatıcı sprey kullanmadan saçtaki beyazlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? En son beyaz kapatıcı spreyi denedim elime yüzüme bulaştı, her yerim siyah siyah oldu. Hiç iyi değil o yüzden. Öte yandan boyatmayı da istemiyorum. Bu ikisinin dışında beyazları kapatmak için bir ürün, bir yöntem vs. herhangi bir şey yok mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Var. Beyaz saç kapatıcı şampuanlar var :)

15C81E3D-4136-4A90-ACDD-35A7AA694FC6.jpeg
örnek olsun diye koyuyorum. Reklam yapma amacım yok.

Saç boyayan şampuanlar evet var ama onların da içerisinde pigment var. Benim de beyazlarım baya var çok can sıkıcı bir durum

Beyazları kapatan bir şampuan denedim ama memnun kalmadım
Yıkarken uzun süre saçta kalması gerekiyor, o sıra banyoda beklemek çok sıkıcı hem üşümemek için sürekli su açık kalıyor hem bekle bekle vakit geçmiyor
Sonuçta öyle çok aman aman değil, saçı koyu değilde daha böyle kızıla boyuyor gibi. Belli oluyor yani. En iyisi boya yani. Bana göre tabii

Benim beyazlarım özellikle bir bölgede yoğunlaşmış durumda, yılda bir iki kez bebek tırnak makası ile dipten kesiyorum. Umarım bu yöntemle arttırmıyorumdur.

kuaförde cila yaptırabilirsiniz. Gerçi o da boya gibi ama açıcı kullanılmadığı için saçı o kadar yıpratmıyor.

Back