Saç Rengi ve Saç Boyama Saçtaki bakırlıklar sea colorla gidiyor!

yaaa mükemmel olmuş bayıldım ben. Bende sapsarı saçlarımın üstüne kahve boyadım yazın, şimdi açmayı düşünüyorum. Boyasam açılır mı ki, ilk etapta bu kadar sarı olmasına gerek yok. saçımdaki koyuluklardan kurtulayım yeterli. Gerçi şimdi kumral diplerim de geldi, diplerim farklı boyalı yerler farklı olmasın? Ay bilemedim çok kararsızım.:18:

sea color bazı kozmetikçilerde var bulundugum şehirde....çok ucuz bi set boya 5 lira ve içinde 2 tane var zaten tüpüde 2 civarı..fiyatına göre performansı ii..ben mavi siyahken kullanıyordum ..siyah çok akar ama bu boya çok akma yapmıyor.ama siyah oldugundan saçlara zararı varmı yokmu çok anlaşılmıyor.şimdi saçımı açtım sonrasında orial yıprattı diye cesaret edemedim bu boyayla boyamaya riske atacak bi durumum olmayınca,daha palette sayos gibi bildik boyalarla boyadım..az toparlandı saçlarım denesemmi acaba..

canım benimm şu gecirdğim işlemlerden sonra ben anladımki saça bişey olmuyor

samsunda yaşıyorum burada 9.75 :/ ben cok memnunum ya şimdi sedef sarısından see colorun en acık sarısı platini alıp deniyeceğim resimde gözüken saçın üstne bir kez daha vurdum daha güzel oldu cok memnunum

bayağı geç yazdım kusura bakma :/ canım benim saçlarımda bakır truncu gbiydi bir kez daha açtım gtmedi meğer toz acıcılar hep trunculuk veririmiş bunuda sonradan öğrendim bende boya boyayı eninde sonunda açar mantğyla gttim see color sedef sarısı aldım baktım turunculuk yok tabi bi aya aktı yine cıktı hafifiten şimdi 3 cü boyayışım platin gbi oldu . bir kerede pek blli etmye bilr ama her ay kullan derim boya saçı yakmaz bununda altını cizim...

cnm tesekkur ederim bilgiler için

ben artık kızıl saçlıyım, sarı kısmet değilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…