benim de hep istediğim 1 gün dayanan koku değil ama sonuçta dışarı çıkınca saçtaki bütün koku gidiyor, egzos kokusu, sigara, toz, duman vs. koku falan kalmıyor.
Gliss'in bir tane boyalı saçlar için var, o çok güzel kokuyor, karamel gibi tatlı kokuyor, aynı zamanda da ışıltı veriyor. Fiyatı 13 ytl'ye yakın.
Bunun dışında bir yöntem buldum kendim, şampuan ve saç kremin güzel kokuyorsa sorun yok, bir de,
- Gül yağı veya menekşe yağı alacaksın.
- Şampuanının içine bir kapak, durulanan saç kremine yarım kapak kadar, durulanmayan saç kremine de koyacaksın. (mesela benimki Gliss'in sıvı saç kremi, onun içine hem gül yağı, hem de gül suyu kattım)
- Saçlarını kuruladıktan sonra da gül yağı veya menekşe yağından saç uçlarına biraz sürebilirsin.
- Ayrıca kullandığın saç fırçasını, düzenli olarak şampuanın ile yıka (haftada bir yeterli olur). Yıkadıktan sonra veya saçını taramadan önce ona da gül yağı veya menekşe yağı sür. Saç fırçan tahta ise daha iyi olur elbet.
Ne uygularsan uygula , dışarı çık, akşam eve gel, saçını kokla gene koku gitmiş oluyor her halükarda :)