Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm aynısı sanırım hemen hemen her bebekte oluyo.
biz banyo öncesinde zeytinyağı sürdük 4-5 dk bekledikten sonra konak tarağı ile yavaşça saçların aksi yönüne taradık bayabi çıkıyo zaten görürsün tarakta.sonrada banyo yaptırdık.yanlız bunu bi kaç kez tekrarlamak gerek ama üstü üste yapma aradan 3-4 gün geçsin.o kadar hassas ki derileri hemen kızarıyo zaten tararken yara olmasın.
teşekkür ederim, ben de geçen gün banyodan yarım saat önce bebek yağı sürmüştüm banyoya kadar yumuşasın diye ama taramamıştım, haliyle bir faydası olmadı.. bir de dediğiniz gibi deneyeyim..
banyoda saclarını sampuanladıgında güzelce bir tara konaklar suyla yumusar taraga gelir sonrada bir güzel yıka bu işlemi her yıkama yap bir süre sonra kalmıycak
Arkadaşlar trağınızı dikkatli seçin. bebeğin kafasının orası çok hassas. Bir pamuğa zeytin yağ sürün öyle saçlarına sürün. CBenim taradığım tarak bu. ucundaki küçük noktalar sayesinde çok rahat taranıyor. Canını acıtacağım stresi yaşamıyorsunuz..
Evet kuzenimin vasıtası ile zeytinyağıda kullandım fakat pavloderm bebek şampuanı hem daha pratik hemde çok daha etkili.. Ayrıca memnun kalmazsan para iade garantisi veriliyor.
en güzeli zeytinyağı banyodan 1 saat önce sürün banyo zamanıda geriye doğru tarayın ama zorlamayın yara olur yoksa özellikle kış aylarında oluyor sık banyo yaptırılmadığı için bebekler korkmayın birşey olmaz sık sık yıkayın :)