- 9 Eylül 2016
- 5
- 2
- 38
- Konu Sahibi kuzununannesi
Merhaba arkadaslar gecen haziran ayında saç dökülmesi tedavisine başladım cildim çok kuru banyo yağlarıyla kasıntım gidiyor son iki aya kadar herşey normaldi son iki aydır bi anda kaşımda kaşıntı gözümden acayıp bir yanma ve aşırı bir pullanma oldu. Resmen yazı yazdığım kağıda kaşlarımla birlikte pullarım da dökülüyor. kaşlarımda cildim bukadar kuru olmasına ragmen nasıl egzama oluyor?normalde makyaj yapmam aşırı abartı bişiyle beslenmem.2 doktorumda kortizon kullanmadan geçmiycegını soyluyor başka yerlede de kesinlikle kullanılmaması gerektiğini uzun vadede çok fazla yan etkisi olacagını iyileştirici etkisinin yok olacagını yazıyorlar. Kullanırım problem olmaz ama etkisizleşecekse sonra napıcam? bir sürü ot losyon krem adı da yazıyorr ama sonradan düzeltme yazıp kısa süreli işe yaragını söyluyorlar ? Mesela herkeste işe yarayan core satın sarı losyon benim kaşlarımdali kızarıklıkları daha da azdırdı. Ömür boyu geçmez hatta her yere bulaşır diye çok korkuyorum. Nolur lütfen bana yardım edin bişiler yazın moralim çok bozuk