- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
-
- Konu Sahibi kuzununannesi
Öncelikle çok geçmiş olsun size bu konuda yardımcı olabilirim isterseniz. Her kullanan memnun üstelik doğal ve sertifikali ürünlerle.Arkadaşlar lütfen yardım. kızımın saçlarında egzama (seborik dermatit) oluşmuş. saçlarının %90 ı döküldü. yeni çıkan saçlarda ince ve cansız. doktor doktor dolaşıyoruz. m-furo veya momecon veriyorlar. ketoral şampuan veriyorlar. kan testleri yapıldı herşey yolunda saç telini incelemey gönderdiler normal. losyonu bırakırsam dökülme devam ediyor. lütfen yardım edin neler yapabilirim. bu arada bepanten evigen bemiks ampüllerden kızıma kullansam bir zararı olur mu. bi fayda sağlar mı.
Arkadaşlar lütfen yardım. kızımın saçlarında egzama (seborik dermatit) oluşmuş. saçlarının %90 ı döküldü. yeni çıkan saçlarda ince ve cansız. doktor doktor dolaşıyoruz. m-furo veya momecon veriyorlar. ketoral şampuan veriyorlar. kan testleri yapıldı herşey yolunda saç telini incelemey gönderdiler normal. losyonu bırakırsam dökülme devam ediyor. lütfen yardım edin neler yapabilirim. bu arada bepanten evigen bemiks ampüllerden kızıma kullansam bir zararı olur mu. bi fayda sağlar mı.
erbHABASırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden bulabilirsiniz.Paylaşmayı borç bildim kendim çok çektiğim için kesinlikle deneyin!
merhaba 2 aya kadar hiç bir şeyim yoktu bir anda kaşlarımda kepeklenme kaşıntı gözlerimde acayip bir yanma başladı moralim yerlerde Hindistan cevizi yağından kesin bir sonuç alabildiniz mi acaba tecrubeye ve şiddetli tavsiyeye ihtiycım var. İyi günletSırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden bulabilirsiniz.Paylaşmayı borç bildim kendim çok çektiğim için kesinlikle deneyin!