Öncelikle konumun saç bölümüne taşınmamasını rica ediyorum çünkü çare, ilaç tavsiyesi, bakım yağları, şampuan ismi vs aramıyorum artık ümidimi kestim, sadece içimi döküp belki benim gibi olanlardan moral bulmaya, dertleşmeye geldim. Merhabalar, ben 20 yaşında bir genç kızım, 4-5 yıl önceki saçlarımın (abartmadan söylüyorum) yarısını belki de yarısından çoğunu kaybettim. O zamanlar saçlarım aşırı derecede gürdü o yüzden şimdi dökülmüş hali insanlara normal geliyor, bir de kabarık olduğu için saçlarım az olduğu pek belli olmuyor.
Zaten kendimi bildim bileli saçlarım az çok dökülürdü ama çok önemli bir miktar değildi, son yıllarda iyice dökülmeye başladı saçlarım her yere saçlarımı bırakıyordum insanlar kızıyordu bana artık al şu saçlarını diye. Geçen yaz banyodayken saçlarımı elime bir attım, resmen yumak yumak elime geldiler. O zaman dank etti bana hemen doktora gittim. İlaç verdi kullandım ama düzelmedi saçlarım, düzenli kullanmamışsın dedi tekrar aynı ilacı yazdı. Ama saçlarımda hala bir değişiklik yok, o kadar çok dökülüyor ki eğer düzelmezse 25 yaşımda saçlarım olmayacak kafamda. Abartmıyorum inanın, hatta önceki fotoğraflarımı bulabilseydim karşılaştırma için fotoğraf bile koyacaktım.
Demin aynaya bakarken farkettim saç derim açılmış bazı yerlerde, bildiğiniz deri gözüküyor yani. Nasıl moralim bozuldu anlatamam. Saç dökülmemin duracağına inanmıyorum artık
Bugün tekrar gittim ve bi şampuan verdi bana, hiç umudum yok gerçi ama.
Beni önceden beri tanıyanların aa saçların ne kadar azalmış kedi tüyü kadar kalmış demesinden, yeni tanıştıklarımın da adeta saç fışkıran kafaları için ''ayy benimki de dökülüyor cnm yhaa'' demesinden bıktım usandım. Saçım dökülüyor diyen insanların kafasında benimkinin 3 katı kadar saç var.