• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçmı palette koyu kakaoya boyadım ve 1 hafta sonra mahvoldu :(

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
selam kızlar :) ben 21 yaşındayım saçımı daha önce çok boyadım, hep kızıla boyuyodum. 3 ay önce falan koyu kahveye döniyim dedim kendi rengim koyu kestane zaten diye. Paletta radianca'den koyu kahveye boyatmıştım sanırım tam hatırlamıyorum. 1 ay önce de palette naturals koyu kakaoya boyadım. Önce çok güzel oldu. Fakat şu anda saçlarım semsert. Zaten dalgalı,gür ve kalın telliydi saçlarım. Şimdi böle tam anlatamıyorum ama tel tel oldu sanki çok sert,sürekli karışıyo, tiftik gibi oluyo tepesi falan. Napıcam ben :(

palette öyle yapıyor. bende yıllarca saç boyayama renk değişmeme rağmen sağlıklı kalan saçlarım 3 4 palette ile boyamada tiftik tiftik oldu sürekli düğümlendi ve semsert oldu. ancak kınayla düzeltebildim. kına istemiyorsan haftada bir bal bakımı uygularsan toparlanır biraz.

zeytinyağı ve balı karıştırıp komple saçına sür 1-2 saat beklet yıka yumuşatıır saçlarını:26:

Hint yağı,susam yağı,tatlı badem yağı bunları aktardan al üçünü karıştır haftada bir kez sür bunu saçına streç filmle sar beklet 1-2 saat.. daha sonra yıka birde herkese öneriyorum şu gliss'in serisini mutlaka kullanın gerçekten işe yarıyor özellikle yıpranmış sert saçlarınız varsa..

Eki Görüntüle 332438

palette öyle yapıyor. bende yıllarca saç boyayama renk değişmeme rağmen sağlıklı kalan saçlarım 3 4 palette ile boyamada tiftik tiftik oldu sürekli düğümlendi ve semsert oldu. ancak kınayla düzeltebildim. kına istemiyorsan haftada bir bal bakımı uygularsan toparlanır biraz.

zeytinyağı ve balı karıştırıp komple saçına sür 1-2 saat beklet yıka yumuşatıır saçlarını:26:

palette çok iyi bi boya aslında diğer serillerinde hiç sorun yaşamadım,sadece palette naturals kesinlikle kullanmayın semsert yapıyo.
önerin için teşekkürler canım ama balı yemeye zor buluoruz iyisini bide saçımamı sürücem :D:D:D

Hint yağı,susam yağı,tatlı badem yağı bunları aktardan al üçünü karıştır haftada bir kez sür bunu saçına streç filmle sar beklet 1-2 saat.. daha sonra yıka birde herkese öneriyorum şu gliss'in serisini mutlaka kullanın gerçekten işe yarıyor özellikle yıpranmış sert saçlarınız varsa..

Eki Görüntüle 332438

bende bugün aktara sordum öle bi yağ karışımı önerdi bana ondan alıcam canım sağol :)
glissin bu serisinin görmemiştim ya tüh bende bugün gliss aldım ama mor renkte olan antifrizz yazıyodu üstünde ondan aldım,siyahını hiçbiyerde görmedim :/

bende saçlarımı boyadım ama yıpranmadı kızıl vardı kahveye döndüm. boyadan 2 gün sonrada nem maskesi yaptım gayet memnunum saçın cinsiyle alakalı sanırım

dove'un üçlü setini öneriyorum.
önce şampuan sonra krem sonra da maske uyguluyorsun 3 dk masaj yapıyorsun ipek gibi oluyor

palette radiance amonyak oranı yüksek bi boya oksidasyon volümü yüksek muhtemelen yıprattı saçlarını
selektive protek maske öneririm epey etkili

Back