• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalığın daniskası kızlar

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
zaten düzensiz adet oluyorum 2 Aydır olmuyorum doktora gittim herşey temızlık stres yapma dedi, Bugün de adet oldum dedim pembe leke geldi gitti o_O

Başka doktora git tek doktorla kalma. Belki başka bir sorunun var. Öyle test vs yapmadan stres yapma diyemez.

Ultrasonla baktı,çatala çıkardı ama kist yara bişey Yok dedi

Kan testi ? Belki hormonlarında sıkıntı var canım ? Bence başka bir doktora daha görün illa ki kist olacak diye bişey yok .

Gideli bir aydan fazla olmustu sonradan kalmış olabılırım sokturucu verdi gene olmadı
Sonradan ilişki yaşandıysa olabilir . Ama onun dışında ilişkiden sonra adet görüp bir daha ilişki olmadıysa zembil ile inecek değil dimi :KK15: kafanda soru işareti varsa bugün yine git doktora.adet olmadığını da söyle belki başka bir sorun vardır.

Sonradan ilişki yaşandıysa olabilir . Ama onun dışında ilişkiden sonra adet görüp bir daha ilişki olmadıysa zembil ile inecek değil dimi :KK15: kafanda soru işareti varsa bugün yine git doktora.adet olmadığını da söyle belki başka bir sorun vardır.
Adet oldum bile...

Back