sacma demeyin nolur bi akill

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
kizlar dün gece rüyamda tuvalete gittigimde camasirimda kan oldugunu gördüm ve korkudan hüngür hüngür agliyordum bebegim gitti öldümü diye...kendi kendime diyorum yoksa adetmi oluyorum bu kan ne neden kan geliyo diye aglyorum...tabire baktim moralim bozuldu hamileler icin düsük yapmaya isaretmis kizlar bunlar ne kadar dogru???böyle bisiy yasayan varmi...bi anda piskolojim cöktü o tabirler dogrumu sizcee

saçma diyemem gebeli boyunca anne bir çok endişe yaşarmış bu da onun gibi sanırım ama hiç endişelenme demek öyle bi korku yaşadın ki rüyana girmiş ki kolay değil hepimiz yaşıyoruz ya düşerse diye ama rahat ol kendini de bebeğini de strese sokma :))

bilinc altinda hep ya bebegime bisey olursa,ya dusurursem diye dusundugun icin ki her annenin boyle endiseleri olur,o sebebten boyle ruyalar gormem normal,,,,,,,,,

uzme kendini,,,bebeginde uzulur,bise olmaz korkmayerimseniben

saolun kizlar evet sanirim cok düsünyorum bisiy olursa diye...ama ne bilim iste öle bi rüya görünce tirstim insallah dediginiz gibi bisiy olmaz..

cok gecmıs olsun allahın ıznıyle bısey olmaz ıns ruya yı ıyıye yorumlarsan ıyı cıkar canım

merhaba güzelim,
dediğin gibi bir rüyayı ben de hamileleğimin ilk zamanlarımda görmüştüm. hatta 2 defa üst üste gördüm. ama çok şükür şu an 19. hafta bitmek üzere biğr sorun yaşamadım rabbim de yaşatmasın. ama insan hamile olunca inanılmaz bir kaybetme korkusu yaşıyor. bence görfüğümüz rüyalar da ondan kaynaklanıyor. bence kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkar

yok canım cok inananasın geldiyse sölim kan rüyayı bozarmışş ıyıde olsa kötude olsa ruyan bozulurmuşşş yerimseniben

bilinc altinda hep ya bebegime bisey olursa,ya dusurursem diye dusundugun icin ki her annenin boyle endiseleri olur,o sebebten boyle ruyalar gormem normal,,,,,,,,,

uzme kendini,,,bebeginde uzulur,bise olmaz korkmayerimseniben

a.s a.s, sürekli ya bebeğime birşey olursa psikolojisi yaşarsan bu tür rüyalar görmen normal. Biraz rahat ol.

Hem bu rüya tabirlerini uyduranların ebelerine saygılarımı yolluyorum:smiley-cool:

a.s a.s, sürekli ya bebeğime birşey olursa psikolojisi yaşarsan bu tür rüyalar görmen normal. Biraz rahat ol.

Hem bu rüya tabirlerini uyduranların ebelerine saygılarımı yolluyorum:smiley-cool:

:dance::dance::dance::dance::lepi::lepi: çok güldüm benden de o ebelere saygılar kaydirigubbakcemile3

canım bence tamamen bilinç altı rüyası görmüşsün. üzme kendini... bi de derler ki rüyada kan görürsen o rüya yorumlanmazmış, rüyad kan görmek rüyayı bozar... sağlıklı günler a.s.

kizlar dün gece rüyamda tuvalete gittigimde camasirimda kan oldugunu gördüm ve korkudan hüngür hüngür agliyordum bebegim gitti öldümü diye...kendi kendime diyorum yoksa adetmi oluyorum bu kan ne neden kan geliyo diye aglyorum...tabire baktim moralim bozuldu hamileler icin düsük yapmaya isaretmis kizlar bunlar ne kadar dogru???böyle bisiy yasayan varmi...bi anda piskolojim cöktü o tabirler dogrumu sizcee

canımcım hamileleri gece rüyalarında korkuturlarmış.gece yatarken mutalak abdestini al.alamazsanda mutlaka dua oku.felak,nas,ayetelkürsi,fatiha,ihlas,21 besmele.Allah(c.c.)hayırlısını verir işallah.hiç korkma ve aklına kötü bişey getirme.öptüm seni.

hepinize yorumlari icin ayri ayri tesekkür ediyorum kizlar cok rahatlattiniz icimi..bu aralar cok sacma rüyalar görüyorum ama evet bilincaltim cok karissik..saolun ya

canım bu ruyayı ben o kadarcok görüyorumki.Hepsi psikolojik,endişelenme sakın.Bana teyzem 9 ay boyunca daha ne ruyalar görürsün demişti:))

canım rüyaların hepsiniii bir kenarı bırak.
hamilelikte beyin fonksiyonları ve hormonlar farklı çalıştıgı için ozellikle son aylarda
anne adayları saçma sapan çeşitli rüyalar görürler.
bu bilimsel bir gerçek. bu yuzden rüya rüyadır yani sen gönlünü ferah tut.
ben de hep görürüm ama sadece güzel olanlar aklımda kalır.
sen de oyle yap. saglıklı dogumlar

X