Saç Rengi ve Saç Boyama saçlıma röfle yaptırdım rengi çok açık oldu:((((((

belinay06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
613
0
96
42
Ankara
slm arkadaşlar saçlarımı çikolata kahveye boyattım üstünede sık platin röfle yapıldı ama kahveden çok sarı yogunllukta herkez beni çok yaşlı gösterdiğini ve yakışmadıgını söylüyor gittiğim kuaförde uzakta olduğu için gidemem evde kendim kayveye boyayıp bi 15-20 dk bekletsem sarılar biraz koyulaşabilirmi sizce yoksa saçımın renkleri ice birbirinemi karışır bilginiz varsa yardım edin lütfen ((

kahve sakın sürme bence. hemen koyulaşır. koyu kumral olabilir...daha açık bir renk kahveye göre.

cnm acele etme belkı gözün alışmadığı için sana farklı gelmiş olabilir

ya aslında ben kafama takamda çevremdekiler çok eleştiriyo oda moralimi bozuyo oğlum bugün geldi babannesinden anne aynı çöp toplayan çingenler gibi olmuşun dedi(kahve yoğun olsa saçlarımda neysede dediğim gibi direk baktımı sarıya boyamış gibi duruyo

sakın yapma mahvolur saçın kuaföre git cila attır çiğliğini alır sarının ben öle yaptırıyorum 1 hafta sonra renk süper oluyor zaten ..........sakın kendin yapma bazen kuaför ücret bile almıyor benden alıştı artık bu duruma 10 dk lık iş ..........riske atma yeşerir bide rengi

Sana tek tavsiyem saçını lorealin hollywood sarısına boya Röflenin üzerine harika oluyor , Ben röfleli kullanırken aynı şekilde beğenmemiştim gititm aldım o rengi herkes beğendi. Diplerim geldikçede hoolywod sarısına boyadım ( koyu kestanedir orjinalim) herkes çok beğeniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…