• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarmı kaybedebilirim:(

elif_f_f

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
60
0
36
İstanbul
merhaba kızlar
benim bi soum olucak çok acil
saçlarımı kaybedebilirim belkide:S
ben 4 ay önce saçlarıma kyank yaptırmıştım
ama şuan o kdr uzadıki diplerini tarıyamıorum çok karıştı ya anlatamam size sanki bişe varmış gibi ağırlık yapıo
ya saçlarımdan cıkmazsa kaynklar sçlrmn kesilirse die korkuorum çok pişmanım yaptrdğıma yazlıktydım buguün döndüm yarın hemen gidip cıkartıcam :(:bbo: saçlrım siyah ama buğday tenliyim geçen yaz karameldi herkes çok yakştrmıştı
şimdi tekrr açmak istiorum rengini
ama kuaförlere güvenemiorum para sorun değil ama bir keresinde gdip boytmıştım saçlrım yandı ama renkten eser yoktu güvenemiorum o yüzden
ilk önce kaynaklrımı cıkartıp
daha sonra saçlarmın rengini açıpp boyamak istiorum
ama açıcıyla boyayı karıştrıp saça uygulasam olr mu birde hangi ren tonlarınıda boyarsam saç da turunculuk olmaz lütfen yardım edin

saçlarında boya yoksa açıcı kullanmana gerek yok ki.vanilya sarısına boyasan zaten karamel gibi bişey çıkar.

çıkartırlar canım üzülme ama önce kaynakları bir çıkarsınlar saçından evde yapmak istiyorsan koleston açıcısını önermiyorum saçı mahvediyor birde karamel istiyorsan altın sarı ile kahve köpüğünü turuncu yansıma olmasın istersen 7 no kumralla 8.4 kahve köpüğünü kullan canım ikiside iyi tutuyor denedim öneririm ikisinide

saclarındakı sıyah boyamı kendı sacın mı , kendı sacınsa karamel tutar, turunculuk kızıllık olmasını ıstemıyorsan ben colorx 7 numarasıyla 8.1 ı akrıstırıyorum cok hos karamel oluyor tavsıye ederım

arkadaşlar dün kuaföre gttim saat 16.45 de grdim 21.30 da cıktım saç diplerim hala ağrıo
kaynaklar saçlarımda düğüm olmuş saatlerce açmaya çalıştılar ve sonuç malesef kötydü saçlrım azalmış bi şeklde duruyodu çok garip hissediyorum kendmi şuan eksik gibiyim saçlarımı uçları çok kırılmıştı kestrmek zorunda kaldım şuan omuz hizamda kalçama kadar uzun olan saçlarım gür olan saçlarım birden omzlarımda çok garip hissediyorum kendmi:(

kaynak böyle işte canım yaaa geçmiş olsun. umarım kısa zamanda kendine gelir saçların... çam terebentinli şampuanı dene saçlarını gürleştirir. sağlıklı uzatırsın. ben 3 aydır kullanıyorum dipten birsürü saç çıkmış çim adam gibi oldum. saçımı atkuyruğu yaptırayım dedim arkadaşın düğünü için. dipten çıkanları yapıştırmak için bir ton sprey kullandılar... 200 ml. şampuana 20 damla damlat ve her yıkamada bu şampuandan kullan...

Back