Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarmdaki kırmızılıklardan kurtulmak istiyorum,yardım edin lütfen:(

palinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
28
3
38
Ankara
arkadaşlar saçlarım açık karamel tonlarındayken üzerine açık kumral boyamıştım 10 gün önce.bugün de yeni yaşamaya başladıgım bu şehirde araştırmalarım sonucu iyi olduğuna inandığım bir kuaföre gittim ve balyaj yaptırdım.kuaföre saçıma uygun bir tonda ve belirgin olmasını istediğim balyajı uzun uzun anlattım ve o da yaptı.ama saçım kurduğunda ana saç rengimde kırmızılıklar daha doğrusu turunculuklar varken uçlar platin sarısı oldu.ve ben bunu eve girince farkettim.çünkü ışığa göre değişiyor rengin tonu.şimdi ne yapmayalım diplerdeki bu turuncu görüntüden kurtulmak için?platin sarı balyaja uygun düşecek bir dip boyası yapmam gerekiyor.(

canım turunculuklardan kurtulmanın tek yolu gümüş şampuan kullanmaktır saçtaki turunculukların yok edilmesi için en profesyonel yol budur loreal expert silver şampuanını dene mor bişey ve saçına ilk kullanmandan itibaren saçtaki kızıllıkları veren pigmentleri kalıcı olarak öldürüyo aynı zamanda bakımını da yapıyo

dökülme için bişey bilen varmı arkadaşlar saç diyince dayanamadım burayada yazdım gene derdimi(((((((((
çare arıyorum

öyle mi ilk defa duyuyorum böyle bir şampuanı.araştırayım bakalım inşallah işe yarar,gökkuşağı gibi dolaşmak istemiyorum artık tesekkür ederim ilgilendiğin için.

dökülme için bişey bilen varmı arkadaşlar saç diyince dayanamadım burayada yazdım gene derdimi(((((((((
çare arıyorum

canım ben bazı karışımlar kullanıyorum.sitede de bu konuyla ilgili pek çok yazı var ama benim deneyimlediğim şampuana katarak kullandığım çam terebentin.ayrıca saçlarım yıprandığı için sarımsak yağı ve badem yağını karıştırark saçlarıma sürüyorum ve 1 saat falan bekletip yıkıyorum.genel olarak saçı besledikleri için saçlar canlanıyor.ama en etkilisi çam terebentin doğal bir yöntem arıyorsan,en azından ben de işe yaradı.ama saçları kurutuyor biraz onu da belirteyim..

öyle mi ilk defa duyuyorum böyle bir şampuanı.araştırayım bakalım inşallah işe yarar,gökkuşağı gibi dolaşmak istemiyorum artık tesekkür ederim ilgilendiğin için.

yalnız saçın sarı olması lazım canım bunun için. öyle anladığım için yazdım. koyu tonlardaysa külü alan boyalardan kullan arkadaşın verdiği linkte olanlardan :)

turunculuk saçınızın yapısında dore pigmentler olduğunu gösterir. dip boyanızı aynı sarının küllü tonu ile yaparsanız sorun çözülecektir. saçtaki turunculuğu küllü tonlar maskeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…