• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarınızın önü nasıl kızlar.Fikir istiyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

minnick

rütbesizim benn...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
322
2
96
İngiltere
Kızlar ya kendimi bildim bileli saçlarım hep ortadan ayrılmış şekle girmeyen biçimde.
Sizin saçlarınızın önü nasıl.
Hatta foto koyabilen olursa daha iyi olur.
Kahkülüm falan yok.Acaba yan kahkül mü kestirsem?Offf onuda kestirince sıkılıyorum uzasın artık diyorum uzatınca da şekle sokamıyorum :uhm:
Yandan mı ayırsam acaba.Saçının önünü yandan ayırdığınız zaman arkaları geriye doğru mu tarıyorsunuz.Offf galiba depresyona giriyorum yine saçlarıma sardım :kedi:

ya bu saçın önleri deli ediyor beni:oklava: her zaman en çok uğraştıran yer oluyor
uzatsan durmuyor o yüzden uzun tutmuyorum..
sık sık önleri kestiriyorum bazen perçem bazen kahkül tarzı bişeyler işte..
bi şekle sokamasam da idare edio kısa olunca.. ama en çok zamanı ön kısımda harcıyorum.. önden tokayla tutturmayı da sevmiyorum yakışmıo bana:1no2:
ay ben de aynı senin gbi sinir oluyorum bu önlere:kızgın:

bence yan tarafa dogru perçem kestır ben hep oyle kullanıyorum cokta kullanıslı ozellıkle sacımı topladıgımda falan daha işe yarıyo:)) malesef oyle tum sacımı arkaya tarayıp toplayamıyorum cunku on kısmında bırsuru yavru saçlar var:DD şaka degıl gercekten mınık mınık saçlar arkaya alınca saclarımı hepsı palmıye agacı gıbı dıkılıyo:P

alnın açıksa kahkül yada perçem yakışır .ama açık dğlse bence hiç kullanma

Saçlarınızı her zaman ortadan ayırmayın,
bazen sağdan bazen soldan ayırıp kullanın
kuaförüm söylemişti..
Uzun süre aynı şekilde kullanınca kellik yapıyormuş,
ordaki saçlarda bayya bi seyrelme oluyormuş .. :1ninca:

evet doğru söylüyosun ben sürekli sağ tarafa ayırırım, ortadan ayırmayı deniyim dedim
tam ortadan ayırdığım halde sol tarafa daha çok saç almışım gibi duruyodu
bi ara kahkül denedim, ilk defa kestirdiğim için kendimi kötü hissetmiştim ama şimdi arkadaşlarım tekrar kestir diyor
şu modeli de seviyorum aslında:

Evet kızlar yaa bi şekle sokamadım.Şimdilik yandan ayırdım.Bana biraz tuhaf geldi ama herkes böyle daha iyi olduğunu söylüyor.Olmadı yan kahkül kestireceğim.

evet doğru söylüyosun ben sürekli sağ tarafa ayırırım, ortadan ayırmayı deniyim dedim
tam ortadan ayırdığım halde sol tarafa daha çok saç almışım gibi duruyodu
bi ara kahkül denedim, ilk defa kestirdiğim için kendimi kötü hissetmiştim ama şimdi arkadaşlarım tekrar kestir diyor
şu modeli de seviyorum aslında:

Ayy canım bu model gerçekten güzelmiş ama onun için saçlarımı çookk uzatmam lazım...

Evet kızlar yaa bi şekle sokamadım.Şimdilik yandan ayırdım.Bana biraz tuhaf geldi ama herkes böyle daha iyi olduğunu söylüyor.Olmadı yan kahkül kestireceğim.

Ayy canım bu model gerçekten güzelmiş ama onun için saçlarımı çookk uzatmam lazım...

saçların nerene geliyo ki canım ? ön taraflarına krepe yapıp kabartsan yeter resimdeki gibi. bu resimde kızın saçında çook postiş var zaten. böyle önü kabartınca göz makyajı da yapınca gözler ortaya çıkıyor cok seviyorum bu modeli. aslında bayanlar için en kullanışlısı yana perçem kestirmek. saçlar açıkken de at kuyruğuyken de topuzken de hoş bi hava veriyor her zaman modelli durmasını sağlıyor bence zemuszemus

Son düzenleme:
ya ben kendımı bılsım bıle percem var bıara ortadan ayıran dedım ayrılmıyo eskı seklını alıyo
offf cokta heveslenıyom ortadan ayıranları gorunce yarılmıyo yha :a015:
ya bıde percem kullana kullana alnımda kucuk kıllar var nasıl gıderya bu kıllar bı yardım edın yaa:çok üzgünüm:

bn kısa sure once kut kestırıp onlerıne ugrasmaktan kurtuldum :dance: artık onlarda arkalarla bırlıkte duruolar,, eskıden duzlestıcıyle une veya arkaya kıvırarak kullanıodum, arkalar ıse dalgalı-kıvırcık.. Ve onler ıcın bnden bır kac secenek...
en kolayı bu
hadisesa.png

ah bu kızın kahkullerıne bayılıyorumopuyorumnanaktankıvırarak duzlestırınce hemen bu sekli alır
3587303695_b41093a1de.jpg

yada sureklı percemlerını bu sekıl ayırım tuturarak kendılıgınden boyle durmesı saglanabılır
emma_watson12.jpg

bende de kahkülvar bazen kullanmıyorum kahküllerim ortadan ama ben yanlara ayırmayı tercih ediyorum

Back