Saç Kesim Şekilleri Saçlarınızı Nasıl Şekillendiriyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Doğal yollarla(örüp açmak, burkarak topuz yapıp açmak , gazeteye sarmak vs.)
Bigudi
Maşa
Düzleştirici
Fön makinesi
Difüzör(vigo)
Wax
Köpük
Jöle
Bebek yağı
7/24 krem..

Evet bayanlar saçlarınızın daha hoş gözükmesi, kabarmaması için ne gibi uygulamalar yapıyorsunuz..?

Ertesi gün için veya gün içinde , banyodan sonra , özel günlerde , okul için , işe giderken ,güne giderken..

Ayrıntılı olarak anlatalım ki birbirimize yardımcı olalım..:112: :79:

Hoş saçlarımızın sırrını paylaşalım:13: :126:

:115:

Son düzenleme:
ben kendime düzleştirici alıcam kolay şekil alan saçım yok çünki..şu an pantenin şekillendiricisini sürüyorum..

merhaba.. ben gece duş aldıktan sonra saçlarımı hafif kurularım biraz nemli bırakırım. sonra iki yandan tepeden burkarak topuz yaparım. sabah kalktığımda açarım uçlarına panten 7/24 sürerim. maşadan hiç bir farkı olmuyor, ayrıca maşanın verdiği zarardan da kurtulmuş oluyorum. tavsiyer ederim. hem çok kolay hiç uğraştırmıyor :)

Mantıklı :112:, bunu bende uyguluyorum ama 2 yandan yapıp saçlarımı açınca saçlarım ayrık duruyor birleştirsemde.Dalgaların kalıcılığını sağlamak için başka bir ürün kullanıyormusunuz ben pantane 7/24 kullanıyorum ancak kalıcı yapmıyor..

Benim kızkardeşimin saçları beline kadar uzun..bi yöntemi var şöyle ki ; banyodan sonra iki yana örüyor öyle uyuyor gece...Sabah kalktığında saçlar bukle bukle oluyor çok hoş duruyor...Kafanın arkası ayrık durmuyor onda, bende neden duruyor acabaa....Bende saç düzleştiricimle kurutuyorum saçımı öyle bi özelliği var çook memnunum çok rahat oluyor...Artık 10 dakkada saçımı düzleştirebiliyorum

ayrık durmaması için saçlarını baş aşağı salla sonra karıştırarak sür saç kremini. benm bu şekilde kalıcı oluyor ama sprey de kullanabilirsin

elidor kremlerı nedense cogu kişide kepek yapıyor bende dahil....ben pantene nın sac kremınden memnunum durulanan.....ama en cok avonun kıvırcık saclara özel durulanmayan sac kremı var turuncu kapaklı olan...muhtesem kokuyor ve kabarmıyor saçlarım.......

Çok güzel fikirler kızlar
Bende büyük dalgalar ve saçımın gür gözükmesi için az nemli saçıma mavi su sıkıp ve köpük sürdükten sonra saçlarımı tarıyorum yayılması için daha sonra başımı eğiyorum ve saçları baş aşağı eğik örüyorum küçük bir örgü çıkıyor. ertesi gün saçlarım doğal dalgalı ve havalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…