Saç Bakım Ürünleri saçlarınıza hayran bırakın....

kardelen.im

olmuyosa zorlamıycaksın..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
174
12
saçım o kaar mat ve cansızdıki parlaklık derseniz hiç yoktu sonra tesadüfen aktar mecitefendi saç bakım yağı gördüm ve deneyeyim dedim iyiki denemişim sonuç mükemmel şimdi herkes saçımdaki bu ışıltının neden kaynaklandığını soruyor hem ekonomik hem sağlıklı hiçbir yan etkiside yok deneyin hakvereceksiniz benim bu kullandığım 4. şişem şurup şişesi gibi bir şişesi var ve sadece 10 ytl ye saçlarınızına özel bakım yapıyorsunuz....

R_E_K_L_A_M klava:

mecit efendinin siyah üzüm çekirdegi içeren nemlendirici kremini kullandım iyi geldi ama bu kadar profosyonel yapamazdım doğrusu.!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılan ürünle ilgili tecrübelerin paylaşılması kadar doğal birşey olamaz.
Konu sahibi üyemiz 2,5 aydır aramızda.
Reklamın yasak olduğunu biliyordur,lütfen konuya reklam diye yaklaşmayalıma.s

saclarım ince telli olmasındanmıdır nedendir hiç memnun kalmadım dahada inceldi cansızlastı uzun süre denedim belki iii gelir die. ama diger ürünlerine lafım yok ama saç bakım yagı bende 10 üstünden 0

ya o ürün bana da çok iyi geldi. kaşlarıma ve kirpiklerime de sürüyorum. ama saçlarımdaki etkisi epey gözle görülür bir etki oldu. eşim saçlarımı boyattığımı sandı. ürün daha kıyıda köşede kalmış aktarlarda 8 TL'ye satılıyor bu arada bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…