Anket Saclariniz kisa mi uzun mu?

Saclariniz kisa mi uzun mu?

• Ankete Katılan
    184
şuan saçlarım kısa
evlenmeden önce çok uzundu
kalçama kadar geliyordur
düğümüzden 1 hafta sonra kestirdim.
eşim istedi diye kestirdim.
pişmanda değilim yakıştı valla.

ooo hemsom nbr ?????????
senelrdir hep kısaydı dikiyordum ama şimdi kalcama geliyor we hiç kestirmeyi düşünmüyorum ama tabi ucandan azcık aldırıyorum 3 ayda 1 kez cnm

bebegım 7 aylık olana kadar upuzundu hatta bır ara sırtımın bayagı asagısındaydı.ama bır gece cok bunaldım ve banyoya gıdıp nerden yakaladıysam kestım sacımı tabı ertesı gun kuafor duzelttı.suan sacım hulya avsarınkı kadar kısa.ama cok rahatladım.bılseydım daha once kestırırdım.kucuk bebekle cok zordu bakımı uzun sacın

çok istememe rağmen uzatamıyorum avuç avuç dökülüyolar mecburen kısa ama rahat oluyo böyle

Yıllardır uzun röfleli saçlarım vardı.Radikal bi karar alıp kısacık kestirdim,renginide koyulaştırdım.Niye mi.Artık daha genç görünüyorum.fön masrafım yok ve bakımı çok daha kolay :))

Uzun saçı çok severim ama bir türlü uzatamam geçen hafta kısa kestirdim yinehihoyyyt

uuuuuppp uzunnnnnn kalcamda felann ve cok bakımlılar. hiçbirzamanda kestirmeyi istemiyorum.ama nedense saclarıma massallah diyen her insan hemen arkasına şimdi bekarsın cocugun olunca dökülecek kestirceksin diyip moralimi bozuyor. e hele bi o gün gelsin yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…