Anket "saclariniz beyazliyor"düsünceleriniz???

"saclariniz beyazliyor"düsünceleriniz???

• Ankete Katılan
    81
arkadaslar bilindigi gibi er yada gec saclarimiz herzamanki gibi rengini korumayip beyazlasmaya basliyacalar...
kücük yasta bile bir yada iki beyaz sac teli görülüyor ( benim oglumda oldugu gibi)
düsüncelerinizi alalimkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım daha otuzuma gelmedim,evlendikten sonra saçımın şakak bölgemde oluşmaya başladı..sanırım üzüntüden stresten oluşuyo....
ama hiç boyatmıyorum...o kadar çok belirgin değil yani...benneyaptımki

e cevap hiç biri.
çünki istisnai bir durumum var çok şükür.anneennem 85 yaşında vefat etti,öldüğünde saçları simsiyah kıvır kıvırdı.
annem elli küsür yaşında ne krem kullanır nede başka bişey saçları inanılmaz bakımlı ve beyaz yok.
ailede herkes aynı.yani bizde saçlar ve dişler oldukça dirençli.
yaşlanırım,suratım buruş buruş olur ama saçlar inadına beyazlamaz.

Ben saçımla çok oynarım zaten. 17 yaşımdan beri denemediğim kalmadı. 2-3 tel beyazım var. Bizim ailede de beyazlık çok yoktur. Olursa da no problem.... Gülümseyerek bakmak lazım. Onların herbiri hayatımızın kesitleri... yaşadıklarımız..

:1shok:üff şu beyazlar derim..daha bu sabah baktım diblerimde çıkmış bi aç dene..yine boyucam dedim.Arkadaşlar ben ne kadar çok boyarsan yada koparırsan daha çoğalıyormuş..Kimisi yok bunla alakası diyor sizin düşünceleriniz ne?

benim beyazlıycanı sanmıyorum annemde babamda beyaz yok
olsa hoşuma giderdi heralde ben seviyorum beyaz saçı
eşimin saçları beyaz çok hoşuma gidiyo
yani beyaz dediysek komple beyaz değil yarı yarıya

neden saclarım beyazladı bilmem.. bembeyaz pamuk teyze olurum boyamasam..

23 yasından berı boyarım..

yaşlılıkla pek baglamam..

Hiç birşey hissetmem herhalde.
Röfleye devam kaydirigubbakcemile3

hic birsey düsünmem, elbette beyazliyacaklar... derim
çünkü babamında saçlarında beyazlar var 23 yaşındayım
saçımı 3-4 defa boyamama rağmen saçlarımda beyazlar var
okadar göze batacak kadar olmasada var:kahve:

24 yasindayim ve saçlarimin neredeyse yarisi beyaz dolu! Babamin vefatindan sonra iyice artti.Ama hiç boyamaya niyetim yok,çnk her beyaz telin ayri bir hatirasi ve hikayesi var diye düsünüyorum!!!Ve beyazlarimla gurur duyuyorum baktikça babam aklima gelir! Iyi ki beyaz saçlarim var:kahve:

var ama sarı oldugundan bellı olmuyorlar:)
sorunda etmıyorum ırsıdır dıyorum gecıyorum:)

benimde saçlarım bayağ beyazladıı ,,son zamanlarda hatta yazdan sonraa arttığını farkettimm,, üzüntüdende oluyorr ve birde ırsi oluyorr,,,daha yaşım 25 ama baya beyazım varr olsun napalımm şimdide beyazladı diye üzülecek halim yok,,

elbettekı beyazlayacaklar..
hıc sorun etmem..:delphin:

amann tabiki beyazliyacak dert bile etmem cesit cesit boyalar var al boya sacini,,yeterki Allah baska dert vermesin,,,

Benim 10 yaşından belli var zaten beyazlarım, o yüzden hiiiiç dert etmiyorum. Zaten boyuyorum sürekli, kendi saç rengimi bile unuttum. Bayanlar için dert edilecek bişey değil bence -tatlicadiarzu-

Tam benlik bir konu.
Saçlarımda beyazlarım çok maalesef.
Hepsi ders çalışma stresinden.....
Ama önemli değil onları seviyorum.........
kaydirigubbakcemile5

erken yaşta beyazlarla tanışmak hoş olmuyor.:çok üzgünüm:
bende 25 yaşımdan beri fark edilir derecede beyazlama var. strese bağlıyorum.
1 senedir boyamaya başladım.

yasamanın gozle gorulur ozetı dıye dusunuyorum.eger beyazım warsa ve ben goruyosam yasıyorum demekktır.ne gusellll.yorgunum ama yorgunlugumun yasamak gıbı bır anlamı war.yınede yasamaktan duydugum mutlulugun tadına dusmanlarım ulasamazlar............

Back