• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınız benimkiler gibi olsun istermisiniz =)

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
Evet kızlar öncelikle merhaba yaklaşık iki sene önce bende sizler gibi saçlarımı uzatmaya çalışıyodum...ama şuan çok şükür saçlarımla olan proplemlerimi hallettim size yardımcı olmak amacıyla kendi uyguladıgım ve sonuclarını aldıgım bazı püf noktalarından bahsedicem...Öncelikle saçlarımı hergün mutlaka yıkarım ve en düşük ayarda kuruturum...saçın düşmanları olan fön ve maşadan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum sadece özel günlerde kullanırım...ikinci olarak saçlarımı her yıkamadan sonra ÖRERİM bunun faydasını gördüğümü düsünüyorum çünkü kırıkları çok azaldı...Badem yağı kullandım 2 ay kadar sonra saçımı yaglandırdıgı için bıraktım..herşeyi saçlarınıza sürmeyin kızlar inanın ki çok yıpratıyo özellikle dogal yöntem zannedilen o yaglar...bi arkadaşımın saçlarını dökmüştü :94: bide son olarak saçlarımı her ay kestirmem sadece 1 senede 2 kere doğrumu tartışılır ama ben kestirmiyorum :26: hepinize kolay gelsin sorularınız olursa cevaplandırabilirim :69:

buda benim saçlarım

Eklentiler

• $CIMG5544 (2).jpg
    $CIMG5544 (2).jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
öncelikle tebrik ediyorum saçlarını çok güzel uzatmışsın, hangi şampuan ve krem kullandığını soracaktım çünkü ben bi aralar hegün yıkıyordum ve saçlarım çok kuruyordu, ben de 3 günde bir yıkıyorum artık, senin saçların kurumadı mı, bi de saçlarında boya var mı

2 yıl önce saçlarının boyu nerelerdeydi?

bi de ben de örme taraftarıyım ama benim saçlarım örülemeyecek bi boyutta,ancak ikili örebilirim ama o da kınalı yapıncak gibi komik:60:

öncelikle tebrik ediyorum saçlarını çok güzel uzatmışsın, hangi şampuan ve krem kullandığını soracaktım çünkü ben bi aralar hegün yıkıyordum ve saçlarım çok kuruyordu, ben de 3 günde bir yıkıyorum artık, senin saçların kurumadı mı, bi de saçlarında boya var mı

teşekkür ederim canım :93: blendax bal özlü serisini kullanıyorum canım şampuan ve krem olarak saçlarımı kurutmadı ....saçlarımda boya var canım :71:

tabıkı ısterız ama bı turlu olmuyor ıste ya:84::84::84::84::84:

uzar canım uzar sabretmek lazım biraz :69:

bende istiyorum yaaa bnm de uzasnn.. naptıysam uzamıyo uzasa kırılıyo kestryorum gidiyo. yıllardır aynı boyda çok sıkkldım :(( şimdi enteleye başladm belki uzar biraz :((:43:

bende istiyorum yaaa bnm de uzasnn.. naptıysam uzamıyo uzasa kırılıyo kestryorum gidiyo. yıllardır aynı boyda çok sıkkldım :(( şimdi enteleye başladm belki uzar biraz :((:43:

canim entele sürekli kullanimda sac köklerini öldürüyomus aktar demisti saglik bakanligi tarafindan yasaklanmis

canim entele sürekli kullanimda sac köklerini öldürüyomus aktar demisti saglik bakanligi tarafindan yasaklanmis

hadi yaa :(( bende bi kere kullanıcam zaten onu almak yerne tekrardan yılan yağı alıcm o daha kesn geliyo bana uzatma açısından.. :(( inş uzarr

Back