How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarını sarıya boyayanlar: Uçlar hakkında soru

Saçlarını sarıya boyayanlar için: Dip boya yaptığınızda uçları ne sıklıkla boyuyorsunuz?

• Hiçbir zaman

OY: 5 62,5%
  • Nadiren

OY: 3 37,5%
  • Bazen

OY: 0 0,0%
  • Sık sık

• Neredeyse her zaman

• Her zaman

• Ankete Katılan
    8

taylor

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
5.801
10.243
448
Merhaba KK'nın bakımlı hanımları. Saçlarını sarıya boyayanlar için üç kısa sorum var. Kısa da olsa yazar mısınız?

1) Zamanla uçlar diplerden daha koyu hale gelebilir. Uçlar da açılsın diye, dipleri boyadıktan sonra uçları da boyadığınız oldu mu?

2) Olduysa, boyayı uçlarda ne kadar tuttunuz? Örneğin diplerde 50 dakika duruyorsa uçlarda kaç dakika durmalı? Uçları açacak kadar uzun ama saçları yakmayacak kadar kısa tutmak istiyorum. Siz dipte ne kadar uçta ne kadar bekletiyorsunuz dakika olarak yazar mısınız?

3) Olmadıysa, bu işlerden anlar dediğiniz KK üyesi varsa adını yazar mısınız?

Merhaba KK'nın bakımlı hanımları. Saçlarını sarıya boyayanlar için üç kısa sorum var. Kısa da olsa yazar mısınız?

1) Zamanla uçlar diplerden daha koyu hale gelebilir. Uçlar da açılsın diye, dipleri boyadıktan sonra uçları da boyadığınız oldu mu?

2) Olduysa, boyayı uçlarda ne kadar tuttunuz? Örneğin diplerde 50 dakika duruyorsa uçlarda kaç dakika durmalı? Uçları açacak kadar uzun ama saçları yakmayacak kadar kısa tutmak istiyorum. Siz dipte ne kadar uçta ne kadar bekletiyorsunuz dakika olarak yazar mısınız?

3) Olmadıysa, bu işlerden anlar dediğiniz KK üyesi varsa adını yazar mısınız?

kendi saçım koyu kestane ne zaman dip boyası yapsam hep tarçın bakırı oluyor 11 numara fil dişi neva color kullanıyorum. saçlarımı açıcıyla açtım sapsarı oldu . bir daha uçlarına dokunmadım hep dip boya yapıyorum ara ara açıcı kullanıyorum o zaman hepsi aynı renk oluyor. ama açıcıyı uçlarına yada sarı olan bölümlere uygulamıyorum. boya yaparkende sarı olan yerlere uygulamıyorum. bende uçlarım diplerden hep açık renk oluyor

kendi saçım koyu kestane ne zaman dip boyası yapsam hep tarçın bakırı oluyor 11 numara fil dişi neva color kullanıyorum. saçlarımı açıcıyla açtım sapsarı oldu . bir daha uçlarına dokunmadım hep dip boya yapıyorum ara ara açıcı kullanıyorum o zaman hepsi aynı renk oluyor. ama açıcıyı uçlarına yada sarı olan bölümlere uygulamıyorum. boya yaparkende sarı olan yerlere uygulamıyorum. bende uçlarım diplerden hep açık renk oluyor

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizinki iyiymiş. Uçlar diplerden açık olunca sıkıntı yok. Tam tersi olunca çözüm bulmak lazım.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizinki iyiymiş. Uçlar diplerden açık olunca sıkıntı yok. Tam tersi olunca çözüm bulmak lazım.
dipler açık olduğunda 8.1 kullanırsan kahverengi gibi bir renk çıkabilir. kendi saç tonunuza göre değişiyor. açık renk olmasındansa doğal duran bir renk elde edebilirsiniz ama çok uzun tutmamaya gayret etmekte fayda var.sürekli kontrol etmek lazım :D benim saçım ne yaparsam yapayım açıcı kullanmadıkca dorelik oluyor mutlaka. annem açık kumral onda normal boya ile dorelik olmuyor.

dipler açık olduğunda 8.1 kullanırsan kahverengi gibi bir renk çıkabilir. kendi saç tonunuza göre değişiyor. açık renk olmasındansa doğal duran bir renk elde edebilirsiniz ama çok uzun tutmamaya gayret etmekte fayda var.sürekli kontrol etmek lazım :KK70: benim saçım ne yaparsam yapayım açıcı kullanmadıkca dorelik oluyor mutlaka. annem açık kumral onda normal boya ile dorelik olmuyor.

Başka bir konuda daha yazdım, bir arkadaş cevap yazdı. Uçları da dipler kadar açabilmek için boyayı uçlarda 20 dk tutmamı ve uçlar yanmasın diye öncesinde yağlarla bakımı tavsiye etmiş. Onu deneyeceğim bakalım.

1. Hayir uçlarini hiç boyamam. Sürekli boyanirsa saçlar incelir veya kopar.

2. -

3. Ben anliyorum. Istedigin soruyu bana sorabilirsin.

1. Hayir uçlarini hiç boyamam. Sürekli boyanirsa saçlar incelir veya kopar.

2. -

3. Ben anliyorum. Istedigin soruyu bana sorabilirsin.

Teşekkür ederim. Uçlar ve hatta boylar zamanla diplerden daha koyu olduysa ne tavsiye edersiniz? Uçlar da dipler gibi sarı olsun istiyorum. Uçları sürekli boyamayı düşünmüyorum. Bir seferlik onları da boyasam ve o kısımda boyayı sadece 20 dk tutsam çok zarara yol açar mı sizce?

Teşekkür ederim. Uçlar ve hatta boylar zamanla diplerden daha koyu olduysa ne tavsiye edersiniz? Uçlar da dipler gibi sarı olsun istiyorum. Uçları sürekli boyamayı düşünmüyorum. Bir seferlik onları da boyasam ve o kısımda boyayı sadece 20 dk tutsam çok zarara yol açar mı sizce?
Rica ederim. 1 seferlik uçları da boyasaniz bir şey olmaz tabii bakımını iyi yaptığınız sürece. Ama size tavsiyem boya yerine koyu olan uçlarınza renk açıcı maske kullanabilirsiniz. Zamanla eşit olacaktır. Mesela John Frieda adlı markanın 'go blonder' serisinin maskesi saçları bir kaç ton açıyor. Boyadan daha iyi çünkü hem açıyor hem bakım yapıyor. Ama boya kadar hızlı sonuç vermiyor tabii. Ama dediğim gibi 1 defaya mahsus boyarsaniz fazla kotu bir şey olmaz.

Rica ederim. 1 seferlik uçları da boyasaniz bir şey olmaz tabii bakımını iyi yaptığınız sürece. Ama size tavsiyem boya yerine koyu olan uçlarınza renk açıcı maske kullanabilirsiniz. Zamanla eşit olacaktır. Mesela John Frieda adlı markanın 'go blonder' serisinin maskesi saçları bir kaç ton açıyor. Boyadan daha iyi çünkü hem açıyor hem bakım yapıyor. Ama boya kadar hızlı sonuç vermiyor tabii. Ama dediğim gibi 1 defaya mahsus boyarsaniz fazla kotu bir şey olmaz.

Renk açıcı maskeyi duymamıştım. Bir kere hepsini boyayıp, sonra ileride fark oluşmasın diye maskeyi kullanabilirim. Çok teşekkürler.

Tüm saçımı kuaföre boyattım. Özellikle açıcı oranı yüksekse saç zarar görüyor. Tüm saçı boyatmak/boyamak yerine sadece dipleri boyamak ve saç uzadıkça ton farkı olan yerleri kesmek daha mantıklı.

Back