• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarını küllü kumrala boyatıp memnun kalan var mı

Smallworld

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
39
2
6
Merhaba saçlarım kestane küllü kumral için açtırmam gerekmiş aslında istediğim Çok açık renk değil orta bi renk ama bunun için de yine açmak gerekmiş. Küllü kumralda dip boya sıkıntılı diyolar her defasında saçı açmak gerekiyormuş yaptırıp kullanıp memnun kalan var mı bu hafta boyatıcam

Küllü renklerden uzak durun, asla istediğiniz gibi olmaz. Olsa bile bir hafta sonra akıp kızarmaya başlar.

Kilic baligina katilyorum. Bubdan 2-3 ay once kahve rengi saclarimi sirf küllü kumral icin 40 volunle turunculasma olmadan acmama ragmen o küllü kumralı bir turlu tutturamadim. Oryalin etkisiyle renk tutmadı 4 kere boyadım oldu olacak derken dipler kizardı aktikca tuhaflastı. En son artık gına geldi. Boyadım kendi rengime yakin tonlarda bir kestane rengine o bile oryal yuzunden duzgun tutmadi. Simdi biraz aksin en son kalan rengin ustune koyu mürdüm kızılı gibi bir renk istiyorum kizaracaksam tam kizil yapayimda tam olsun. Ne kuaforler ne evde kendim o mankenlerde gordugumuz küllü grimsi kumralları elde edemiyoruz ya formulu var soylemiyorlar yada ben beceremedim. :D

Merhaba saçlarım kestane küllü kumral için açtırmam gerekmiş aslında istediğim Çok açık renk değil orta bi renk ama bunun için de yine açmak gerekmiş. Küllü kumralda dip boya sıkıntılı diyolar her defasında saçı açmak gerekiyormuş yaptırıp kullanıp memnun kalan var mı bu hafta boyatıcam
yoo actırmanıza gerek yok ışıltılarla gayette düzgün yapılır kuaförünüz beceriksiz küllü kumral güzel renktir

Back