selam arkadaşlar benim saçlarım şu an çikolata kahve fakat bu renkte kızıl parlamalar oldugu için pek sevmedim beyazlarımda çok çabuk çıkıyor ben bir kez tamamını boyayıp sonrada 15 günde bir sadece diplerdeki beyazlarımı boyamak istiyorum bunun için tavsiyelerinize ihtiyacım var koyu kumrala boyasam nasıl olur tenim esmer kızıllık olurmu yine daha öncede konu açtım ama yanıt alamadım umarım buna yazan arkadaşlar olur
cnmm ben koyu kumral kullandım malesef ondada kızıllık var ama çikolata rengine kıyasla daha az tabii...küllü koyu kumrala boya cnm en az kızıllık onda olurrr:)
canım benim de aynı şekilde kızıl yansıyan çikolata kahve saçlarımla derdim vardı ben de orijinal rengim olan siyaha boyadım...biraz aktı boyadıkça ama en azından dip boya kısımları sırıtmıyor...ama koyu kahvede nasıl olur sonuç, bilemiyorum
canım saol yorumun için ama ben siyahtan eni döndüm çok beyazım var çünkü bi sürü masraf ettim önce açtırdım sonra kendim boyadım siyaha dönememde geri tatlı kızıllık olmayan bir kahve yakalamak tüm çabam ama kahvelerde hep kızıl varmış