• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarını Gürleştirmeyi Başaran Arkadaşlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
cnm bende aynı konudan yakınıyorum 3 gündür sayfayı talan ettim :) sığır iliğini kullananlar cok memnun kalmış biraz tiksinç geliyo ama gürleşcekse deger bence şimdi annemi yolladım almay gitti :) bunun yanında badem yagı da iyi diyolar ama ben yararını görmedim hiç kişiden kişiye değişiyor sanırım :50: ve birkaç sarımsagı şampuanına rendeleyebilirsin işe yarıyormuş bende yapıcam .. bide maya maskesi kullanıp memnun kalan cok var bi arastır derim ben :) tabi senin tam olarak sorunun ne ? sacların dökülüyor mu , doktora gittin mi ?

saçlarım dökülüyo evet cnm.kanımla ilgli vs bişey yok.kansız değilim.hormonal bi sorunum yok.saç tipim yağlı.ve ince telli.yağlı saç dökülürmüş daha çok ztn.ama sçlarım çok seyreldi bide ince telli olunca çok cansız duruyolar:( bende yorumları talan ettm herkes iyi gelen şeyleri söylemiş.ama ben deneyipte başaran arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.yardımcı olurlarsa çok sevinirim:59:

cnm bende aynı konudan yakınıyorum 3 gündür sayfayı talan ettim :) sığır iliğini kullananlar cok memnun kalmış biraz tiksinç geliyo ama gürleşcekse deger bence şimdi annemi yolladım almay gitti :) bunun yanında badem yagı da iyi diyolar ama ben yararını görmedim hiç kişiden kişiye değişiyor sanırım :50: ve birkaç sarımsagı şampuanına rendeleyebilirsin işe yarıyormuş bende yapıcam .. bide maya maskesi kullanıp memnun kalan cok var bi arastır derim ben :) tabi senin tam olarak sorunun ne ? sacların dökülüyor mu , doktora gittin mi ?

bide cnm sığır iliğini denersen sonuçlarınıda yazarsan çok sevinirim:71:

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız

(öncelikle bu yazıyı yeni bir başlıkta yazmak isterdim ama başlık açmayı falan pek bilemiyorum.)

kızlar benimde saçım inanılmaz dökülmüştü.dökülen saçın yerine de yenisi gelmiyordu.

dökülmeyi önleyecek, saçlarınızı gürleştirecek bi tavsiyem var size.Ben uyguladım resmen başımdan saç fışkırdı.

öncelikle muhakkak ama muhakkak bir doktora görünün( cildiye, kadın doğum, dahiliye) gerekli tahlilleri yaptırın saçınıızın neden döküldüğünü öğrenin. mesela benim aşırı kansızlık ve vitaminsizlikten dökülmüştü saçım.doktorun verdiği tüm kan ilaclarını falan kullandım. siz de öncelikle problemin kaynağını bulun.

kuaförümüm tavisyesi ile wella lifetex ürünlerini kullandım. bunların birincisi tabiki şampuandı.şampuanın ismi tam olarak şöyle ' wella lifetex rich'

ikinci ürün ise saç dökülmesini önleyici 'wella lifetex mousse conditioner' bunu duştan sonra saç diplerine masaj yaparak uyguluyorsun

üçüncü ürün ise ki bence asıl işe yarayan ürün buydu 'wella liftex extra rich instant repair' bunu kuaförünüz uyguluyor size önce masajla saç diplerine yediririyor, streç filme sarıp hani şu fön kazanları varya sıcak hava üfüren tam ismi aklıma gelmedi şimdi onda 15 dk bekliyorsunuz.

ben çok faydasını gördüm. eğer saçlarınız önceden gürdü sonradan döküldü ise bu kesinlikle işe yarıyor. zaten seyrek olan saça faydasının olmayacağını söylemişti kuaför.bir de saçlarınız çoook uzun zaman önce dökülmüşse yani saç kökleri ölmüşse o zaman da etkili olamıyormuş. bu ürünler canlı olan saç köklerini harekete eçiriyor kısacası.

ürünlerin fotoğrafını ekleyemedim üzgünüm. artık siz google dan aratıp bakarsınız.
fiyatını merak edenler için ben 2 yıl önce şampuanı 35tl ye
ikinci ürün olan saç dökülmesini önleyici losyona 35 tl
saç çıkaran bir pakette 8 tüp olan üçüncü ürüne 89 tl vermiştim.
şimdi fiyatlar nasıldır bilmiyorum.

eğer yurtdışında tanıdığınız akrabanız falan varsa onlardan sipariş edin, çünkü orda çok daha uygun bu ürünler. burda gümrük vergisi falan derken fiyatlar ikiye katlıyor.

Back