Saç Rengi ve Saç Boyama Saçların Yanması (yardımm)

minik_melek_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
96
0
36
Edirne
kızlar merhaba. ben 3 gün önce saçlarımı koleston kor ateş kızılına boyadım. bundan önce de vahşi kızıl vardı ama koyu renkti çok güzel duruyordu. kor ateş kızılıyla boyayınca kıpkırmızı oldu. okulda hocalar da çok laf etti ve ben de hiç beğenmedim. ama saçlarım zaten çok seyrek ve çok ince, şimdi tekrar boyarsam hem hiçbir renk tutmaz hem de saçlarımın yanmasından korkuyorum. gizemli kahve'ye boyayacağım bi dahakine ve dokunmayacağım kendi saçlarım da sarıydı zaten.
ama sizce ne kadar beklemeliyim? ne kadar sürede aşağıdaki tutacak kadar akar bu kızıl? ve ne kadar sürede boyarsam yanmaz saçlarım?
yardım lütfennn

Acilse 2 hafta beklemen gerek.yani saçlarını boyattıktan 2 hafta sonra boyatabilirsinn

saclarin simdi boyasan da yanmaz ama bana kalirsa o kizil rengi akit ve kahveyi oyle boya...
sari sacin varken kizili napcaksin anlamadim zaten boyatma sari saclarini

evet saçın şimdi boyansa da yanmaz ama biraz daha beklemen gerekebilir, akması lazım.
1-2 hafta her gün saçını beyaz sabunla yıka.(bu da saça çok zarar veriyor onu belirteyim de)
bu arada saçın yağlıyken boyarsan daha az yıpranır.

Son düzenleme:
kızlar uyarı alınca okuldan boyamak zorundayım..
aktardan herbal hair saç bakım yağı aldım sarımsak özlü o yeni saç çıkarıyormuş, saçı onarıyormuş falan. onu da kullanıp boyayacağım daha az zarar görür.
bir de mağazadaki kız koleston terrakota ya boya ancak o tutar dedi ama aşağıdakini alacağım sanırım :44:

Bu da güzelmiş çikolata kahve de yapabilirsin. Koyü bir renk olmalı çünkü terra kota ben yapmıştım fena bir renk degil oda :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…