• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçların uçlarını boyama

kirciceklerim

Sadece iyi:)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
371
156
323
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. benim saçlarım diplerden yaklaşık 10cm falan çıktı altları daha da açıldı sarı renk oldu inanılmaz rahatsız oluyorum :KK50: saçlarımın rengi böyle
şimdi dipleri boyamak istemiyorum tekrar akmasını bekleyemem saçlarımın sadece sarı olan kısımlarını koyu kumrala boyayabilir miyim sizce? diplerim doğal renginde kalacak oraya boya sürmeyeceğim :KK50:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak sizlere. benim saçlarım diplerden yaklaşık 10cm falan çıktı altları daha da açıldı sarı renk oldu inanılmaz rahatsız oluyorum :50: saçlarımın rengi böyle http://i346.photobucket.com/albums/p424/RedeN_12/IMG_9378.jpg

şimdi dipleri boyamak istemiyorum tekrar akmasını bekleyemem saçlarımın sadece sarı olan kısımlarını koyu kumrala boyayabilir miyim sizce? diplerim doğal renginde kalacak oraya boya sürmeyeceğim :50:

tatlım bir ay öncesine kadar benim saçlarımda seninki gibiydi yalnız benim diplerim okadar gelmemişti ve sarılarım çok yoğundu saçımın kendi rengi koyu kumral kestane arası ben vitalin küllü kumralını ve açık kahvesini karıştırıp tüm saçımı boyadım ve o renk karmaşasından kurtuldum küllü kullanmamdaki amaç kızıllık ve turunculuk olmaması içindi boya ilk başta saçımı simsiyah yaptı ama sonra açıldı hoş bir renk oldu sana tavsiyem küllü kumral boyaman yeterli olur canım yada koyu kumral:16:

tatlım bir ay öncesine kadar benim saçlarımda seninki gibiydi yalnız benim diplerim okadar gelmemişti ve sarılarım çok yoğundu saçımın kendi rengi koyu kumral kestane arası ben vitalin küllü kumralını ve açık kahvesini karıştırıp tüm saçımı boyadım ve o renk karmaşasından kurtuldum küllü kullanmamdaki amaç kızıllık ve turunculuk olmaması içindi boya ilk başta saçımı simsiyah yaptı ama sonra açıldı hoş bir renk oldu sana tavsiyem küllü kumral boyaman yeterli olur canım yada koyu kumral:16:

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :16: şimdi sadece sarı olan yerleri koyu kumrala boyamayı düşünüyorum, diplerimi boyamıcam canım uygun olur mu sence? 1 kere boyayacağım bir daha da boya sürmicem saçlarıma :50:

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :16: şimdi sadece sarı olan yerleri koyu kumrala boyamayı düşünüyorum, diplerimi boyamıcam canım uygun olur mu sence? 1 kere boyayacağım bir daha da boya sürmicem saçlarıma :50:

rica ederim:16:olur canım diplerine sürme eğer varsa koyu küllü kumral al....bendee kurtuldum sürekli dip boyası yapmaktan oh dünya varmış hemde saçlarımız dinlenir ve uzaması kolaylaşır canım:34:

rica ederim:16:olur canım diplerine sürme eğer varsa koyu küllü kumral al....bendee kurtuldum sürekli dip boyası yapmaktan oh dünya varmış hemde saçlarımız dinlenir ve uzaması kolaylaşır canım:34:

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla mükemmelsin :16: benim doğal saç rengim koyu küllü kumral herhalde di mi? uçları da o renk boyarım :52:

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla mükemmelsin :16: benim doğal saç rengim koyu küllü kumral herhalde di mi? uçları da o renk boyarım :52:

hemen hemen evet canım kestane koyu kumral arası gibi benim saçlarımda öyle çünkü hadi bakalım güzel olur inşallah:16:

Back