• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçların tel tel görünümü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
96
saçlarım bugüne kadar çok işlem gördü nerdeyse her rengi denedim kuaför hatalarıda cabası.. saçlarımı kısacık kestirmeme rağmen saçlarım hala tel tel duruyor ayrık hepsi, nasıl anlatsam bilmiyorum elektriklenmeden farklı bişey :50: pişmaniye gibi :50: kestirdim düzelmedi başka ne yapabliirim önerisi olan var mı :50:

benimde anladığım kadarıyla yanmış saçların aynısı banada olmuştu saç telini tutup ortadan kopar yanık bir saç teli çıt diye hemen kırılır kopar sağlıklı saç teli lastik gibi uzayarak kopar bunu dene elini değdirir değdirmez hemen kopuyorsa saçın yanmıştır ve o saç asla uzamaz

şuan bnm saçlarımda tam tarif ettiqin qbi hepsi tel tel duruo ama elektriklenme deil. saçımı kestirdim fakat bir işe yaramadı. sanıorm son zmnlarda hep ustura ile kesim yaptırdıqım ve çok düzleştirdiqim için. her ikisinide bıraktım sonuç deişmesede en azından saçım kendine qelir die umuorm.

şuan bnm saçlarımda tam tarif ettiqin qbi hepsi tel tel duruo ama elektriklenme deil. saçımı kestirdim fakat bir işe yaramadı. sanıorm son zmnlarda hep ustura ile kesim yaptırdıqım ve çok düzleştirdiqim için. her ikisinide bıraktım sonuç deişmesede en azından saçım kendine qelir die umuorm.

kendi kendine düzelir mi ki sanırım düzenli bakım yapmak lazım, saçlarım kısacık ama hala aynı yaaa kendimden gıcık kapmaya başladım ben saçalrım kısayken yüzüm bile gıcık duruyor sanki , kısacık off:53:

benimde anladığım kadarıyla yanmış saçların aynısı banada olmuştu saç telini tutup ortadan kopar yanık bir saç teli çıt diye hemen kırılır kopar sağlıklı saç teli lastik gibi uzayarak kopar bunu dene elini değdirir değdirmez hemen kopuyorsa saçın yanmıştır ve o saç asla uzamaz

gerçek ten mi :S peki çaresi nedir kısacık kestirdim, daha ne yapmam lazım :43: aynın dedğin gibi lastik:43: of of ne olur bi yol söleyin yapayım nefret eder oldum saçlarımdan , hergün topluyorum, eskiden herkes saçlarıma bayılırdı herkes sorardı nasıl böle uzattın diye, şimdi kısacık :( ve tel tel :43: kestirmeme rağmen düzelmedi, çok pişmanım keşke uzun haliyle kalsaydı , öylede aynı böylede nasılsa :(

kendi kendine düzelir mi ki sanırım düzenli bakım yapmak lazım, saçlarım kısacık ama hala aynı yaaa kendimden gıcık kapmaya başladım ben saçalrım kısayken yüzüm bile gıcık duruyor sanki , kısacık off:53:

kendi kendine düzelmese de bn uzun uzadıya bakım yapamam o kdar uqraşamam ya ben üşenqeç biriyimdir :) saçların için otlar veya yaqların yanı sıra onarıcı şampuanlar kullanabilrsin. en doqrusu bi doktora başvurmaktır bnce.

Back