Sacların ıcınde ensede kırmızılık

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
kızlar yardım edın tırlatıcam cok pipirikli bir anne oldum prensesım 70 günü doldurdu ben hala paronaya yapıyorum doktorumuz görse kovucak bızı gecen ay göturdum basının arka kısmında ensesınde az yukarısında falan kırmızılık var bide kucuk sıvılce gıb cıkmıstı kafasının arkası anlıcanız kıpkırmızı oldu doktoru sureklı yatmaktan olur böyle dedı ama ıcım rahat deyıl ensesınde yanı saclarının ıcı yıne kızarmıs bıraz böyle olan varmı yazarsanız sevınırım

benim yeğenimde de var aynısı 5 aylık bebek. sürekli yattığı için oluyor. diğer yeğenimde ve diğer tüm kuzenlerimde de vardı :) sakin olun.

oğlusumunda vardı hala var doğum lekesi bizimki belki sizinde olabliri diye yazıyorum ta ordan öperim hep çok yakısıyo sarı böcüğüme... sakinles accık:)))

Benim cimcimemin kafasindada var oyle pembe kocaman bi leke:)
Bence cok normal sanirim, sizd korkmayin
Benim kizimin dogdugu zamanlar gobEgindede vardi ama zamanla lekeden eser bile kalmadi

kafasında olması benı tedırgın ettı ustelık doğum lekesı kızımın kolunda var hemde sımsıyah benımde cok hosuma gıdıyo babam ona altın bılezığı var kızımın dıyo :)

çoğu bebekte olur hatırladığım,benimkinde yok ama normal bence..bu kadar panik olma..
doktor da birşey yok dediyse rahat ol...

ilk çocuğun sanırım..ilklerden insan herşeyi kafaya takıyor da, benim gibi 2.çocukta gayet rahat oluyor..:))

evt ılk bebek canımdoktoru deryacım istersen ev tut hastanenın yanından dıye dalga gectı gecen gun sendusun artık ne kadar basını sısırmısım kızımın gelısımını yazıyorum dikatımı cekenlerı gecen gun aradım bu gun kakasını etmedı dedım rahat bırak cocuğu dedi guldu

benim kizimin ensesinde de var 3,5 aylik ama benim cok hosuma gidiyor cunku benim ensemde de var kirmizi dogum lekesi :) annesinden almish deyip seviyorum lekesini,gecmesini de istemiyorum aslinda,kinali kuzum benim.

sımdı leke derken kızlar yanlıs anasıldıysa düzelteyım leke kolunda var sımsıyah cok hosuma gıdıyor ben kızarıklık dıyorum saclarının ıcınde duzelteyım yanı :)

sımdı leke derken kızlar yanlıs anasıldıysa düzelteyım leke kolunda var sımsıyah cok hosuma gıdıyor ben kızarıklık dıyorum saclarının ıcınde duzelteyım yanı :)

anladik tatlim seni biz :)) dogum lekelei sadece siyah olmaz,kirmizi olabilir,mor olabilir hatta cogunlukla mavi olur.Kizimin poposunda ve ayak bileginde mavi,alninda pembe ensesinde de kirmizi lekeler var.Sadece ensesindeki kirmizi leke belirgin,digerleri fark edilmiyo bile.Doktorumuz hepsinin yok olacagini soyledi ama benim ensemdeki kirmizi leke hala duruyor,kizimin da gitmeyecek bence.

hmm belki konu sahibi arkadasin bahsettigi isiliktir,benim bebegimin kafasindaki ensesindeki dogum lekesi,ayni lekeden bende de var dogdugumdan beri

benimde bebeğimde var 7 aylık oğlum.doktor doğum lekesi zamanla geçecek dedi dediğin gibi kırmızı korkulacak bişey yok bence.annem söyledi bebekken bende de varmış aynı yerde leke şimdi eser yok sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…