• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımn diplerinin koyu, uçlara doğru sarı olmasını, doğallık sağlamayı istiyorum!!

askimultezem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
19
0
6
Rusya
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar
Normal saç rengim şu,http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=790493&d=1377935638

İstediğim tarz ise şu,http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=790494&d=1377935681

hatta bu daha güzel, http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/02/alba-jackman/jessica-alba-hugh-jackman-escape-from-planet-earth-los-angeles-premiere-10.jpg

Hatta bu videodaki kadın tam istediğim tarza sahip,Saçlara Doğal Dalga Vermek - YouTube

Şimdi, ben evde boyamak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim??
Eğer evde olmaz diyorsanız kuaföre ne diycem?
yardım yardım yardım :(

Son düzenleme:
Türkiye de hala satılmıyor ama değil mi?

evet satılmıyor malesef :( en azından ben bulamadım :/ baya araştırdım bende evde nasıl yaparım diye, annemin saçlarını boyuyorum normalde ama kime sorduysam kendin yapma beceremezsen pişman olursun filan dediler saçımı da hiç boyatmadığım için korktum açıkçası :/ keşke evde yapmanın bi yolunu bulsak da kuaföre o kadar para baymasak :(

evet satılmıyor malesef :( en azından ben bulamadım :/ baya araştırdım bende evde nasıl yaparım diye, annemin saçlarını boyuyorum normalde ama kime sorduysam kendin yapma beceremezsen pişman olursun filan dediler saçımı da hiç boyatmadığım için korktum açıkçası :/ keşke evde yapmanın bi yolunu bulsak da kuaföre o kadar para baymasak :(

Bende saçlarımı bu şekilde boyatmak istiyorum.Fakat evde yapmam riskli olur diye kuaförede yapılsın istiyorum fiyatlar hakkında bilginiz var mı?

çok araştırma fırsatım olmadı malesef ama kendi kuaförüme sordum bi tüp 4TL kaç tüp gideceğine göre değişir dedi, forumdan 70-120 arası bişey tutuyo diye okudum Ankara bahçelide bi kuaföre sordum o da 120-200 arası değişiyo dedi :18: öğrenciyim ve bu paraları vermek beni çok zorlar ama kafayı taktım ne yapacağımı bilemiyorum :5:

Son düzenleme:
çok araştırma fırsatım olmadı malesef ama kendi kuaförüme sordum bi tüp 4TL kaç tüp gideceğine göre değişir dedi, forumdan 70-120 arası bişey tutuyo diye okudum Ankara bahçelide bi kuaföre sordum o da 120-200 arası değişiyo dedi :18: öğrenciyim ve bu paraları vermek beni çok zorlar ama kafayı taktım ne yapacağımı bilemiyorum :5:

Aklıma şöyle bir fikir geldi.loreal Türkiye yi email yağmuruna tutmak, talep etmek.bence işe yarayabilir :))

eve bak bu aklıma gelmemişti :) uğraşsak işe yarayabilir belki de yazık bize ya böyle saçmalık mı olur afrika ülkesimiyiz biz :(

Canim evde kendin de yapabilirsin ama tavsiyem kuafore gitmendir bak benim saclarim karamel rengi dipleri koyu uclara dogru da sari balyajlar var senin istedigin gibi dogal duruyor bariz sari sari seritler gibi durmuyor boyle diplerde yok gibi ama uclarda belirginlesiyor boyle de yaptirabilirsin

Back