Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarimm

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar ben yaklaşık 1 senedir surekli saçlarimi boyadım aciciyla açtım sariydi saclarim. Yani doğal olarak yıpranmıştı. Şimdi en son martta boyattim siyaha ve kestirdim baya bi . Braz aktı rengi. Ve siyah bana yakışmıyor ben boyamak istiyorum bal köpüğüne, karamele felan, zar zor dayandım bu saçlara ve çok bunaldim acaba açıp mı boyamaliyim yoksa direk karamele felan boyasam tutar mı ? Tecbureli arkadaşlar yorumunzu bekliyorum :) şimdiden teşekkürler

Rengi ne kadar aktı,örneğin benim saçım sarıydı siyah vurdum 1.5 ayda neredeyse eski haline dönmüştü aka aka, sizde durum nedir tam olarak? Eğer açıklığı eski hâline dönebilecek gibiyse beklemenizi öneririm , dönmeyecek gibiyse açıcı şart.

Tamamıyle aktı yani güneşte böyle uçlar açık kahve gibi duruyor ,bencede açıcı şart sanırım çünkü daha fazla akmaz gibii:/

Evet ama eğer çok yıprandığını düşünüyorsanız kademe kademe ilerleyebilirsiniz, kuaföre de gitseniz evde de yapsanız saçınızı kademe kademe açın zaten siyahtan platine gibi büyük bir dönüşüm olmayacağı için çok büyük uğraş gerektirmeyecektir,örneğin önce 1 ton açın toz açıcıyla ve saçınızın durumuna bakın , 1-2 hafta sonra 1 ton daha açın eğer zarar geldiğini görürseniz açtığınız tonda bir süre bırakırsınız:)

Yorumunuz için teşekkür ederimm aslında boyamasamda bi iki ton rengini acsam bana oda yeter ama pek bilgim yok kademe kademe nasıl acabilirim sacimi:)

Ne demek:) İsterseniz kuaförde yaptırabilirsiniz ama kuaföre güvenmiyorum en iyisi kendim yapmak derseniz profesyonel olmadığımı belirterek kendi saç açma işlemimi şu şekilde yaptığımı söyleyebilirim; morfose un mavi toz açıcısı var bir de 30luk oksidandan satın aldım daha sonra 1 yemek kaşığı toz açıcıya 1 çay bardağı oksidan ekleyip saçlarıma sürdüm. Ben platine açıyordum 30 dk beklettim sizin 20 dk bekletmeniz yetecektir. Sonra yıkayın saçınızı ve istediğiniz karamel ya da ne istiyorsanız o boyayı sürebilirsiniz.:) Ancak dediğim gibi sadece kendi deneyimimi aktardım seçim size kalmış. :)

Yorumunuz için teşekkür ederimm aslında boyamasamda bi iki ton rengini acsam bana oda yeter ama pek bilgim yok kademe kademe nasıl acabilirim sacimi:)
Ben kolestonun röfle seti ile 20 dk da siyah saçımı akıtıp,loreal 6.32 karamel kahveye boyadim.yipratmadi da saçımı. Saçlarımın benden çok çekmişligi vardır. O derece yani.bu konuda tecrübelerim çok boldur. Her çeşit aciciyi denedim.en güzeli bu açıyor. Dün yaptım. Bebek var kuaföre gidemiyorum. Bende bu gidişle kuaför olucam herhalde. Herseyimi evde yapmaya başladım. İyice kaptım bu işi. Siyah saci açamam diyen bir dünya kuaför var.ben durmadan boyuyorum açıyorum valla yıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…