Saç Kesim Şekilleri Saçlarımla ilgili yorum [resimli]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

triplex

cokozledim'O'nu♥
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
44
1
286
İstanbul
Merhabalar.
Saçımla ilgili yorumlarınızı almak istedim olumlu/olumsuz.

Sizce kuaföre gitmeli miyim ? Saçımı kestirmek istemiyorum şubatta kestirmiştim besleme gibi yaptı bıraktı sağolsun. 1 ay depresyona girdim. Şu zamana kadar da uzattım.

Ben resimleri koyayım siz yorumlayın.

önden[webcam çekimi].................................................. ...önden[aynadan]

sağ profil[webcam çekimi] ...........................................sağ profil[aynadan]

sol profil[webcam].................................................. .......... sol profil[aynadan]

bu da ortaya karışık öyle çaprazdan

Ben pek hatta hiç resim çektirmem o yüzden bunları buraya koyma amacıyla çektim. Aslında şaşırdım çünkü güzel gözüktüler gözüme :/ Yarın kuaföre gitmeyi düşünüyordum. Sizce gitmeli miyim ? Saçımı hep bu şekilde kullanıyorum. Duştan çıktıktan sonra kendisi kuruyor.
Saçımda bir sorun varmış gibi düşünmemin sebebi kendimi beğenmemem olabilir mi ya yüzümü kapayınca saçımı beğendim resmen
Annem saçlarımı hiç beğenmez ona göre saç dediğin pırasa gibi olmalı sanırım. O da etkiliyor beni. Önü de rahatsız etmeye başladı uzadı çünkü. Saç kestirmek fobim oldu şubattan beri önünden bile geçmedim:/
Yorumlarınız çok önemli lütfen yorum yapın şöyle yap böyle yap şeklinde...
+
Kaldırdım...................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…