• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımla ilgili yorum [resimli]

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

triplex

cokozledim'O'nu♥
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
44
1
286
İstanbul
Merhabalar.
Saçımla ilgili yorumlarınızı almak istedim olumlu/olumsuz.

Sizce kuaföre gitmeli miyim ? Saçımı kestirmek istemiyorum şubatta kestirmiştim besleme gibi yaptı bıraktı sağolsun. 1 ay depresyona girdim. Şu zamana kadar da uzattım.

Ben resimleri koyayım siz yorumlayın.

önden[webcam çekimi].................................................. ...önden[aynadan]
cghvt.jpg
cgj83.jpg

sağ profil[webcam çekimi] ...........................................sağ profil[aynadan]

cgj9n.jpg
cgjcu.jpg

sol profil[webcam].................................................. .......... sol profil[aynadan]

cgjf3.jpg
cgjgx.jpg

bu da ortaya karışık öyle çaprazdan

cgjjk.jpg

Ben pek hatta hiç resim çektirmem o yüzden bunları buraya koyma amacıyla çektim. Aslında şaşırdım çünkü güzel gözüktüler gözüme :/ Yarın kuaföre gitmeyi düşünüyordum. Sizce gitmeli miyim ? Saçımı hep bu şekilde kullanıyorum. Duştan çıktıktan sonra kendisi kuruyor.
Saçımda bir sorun varmış gibi düşünmemin sebebi kendimi beğenmemem olabilir mi ya yüzümü kapayınca saçımı beğendim resmen :P
Annem saçlarımı hiç beğenmez ona göre saç dediğin pırasa gibi olmalı sanırım. O da etkiliyor beni. Önü de rahatsız etmeye başladı uzadı çünkü. Saç kestirmek fobim oldu şubattan beri önünden bile geçmedim:/
Yorumlarınız çok önemli lütfen yorum yapın şöyle yap böyle yap şeklinde...
+
Kaldırdım...................................

Son düzenleme:
Back