Saç Kesim Şekilleri saçlarımızın sadece yanlarını yani kahkül kısımlarımızı lüle gibi yapmak???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

boncuk_nil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
63
1
86
Ankara
saçlarımızın sadece yanlarını yani kahkül kısımlarımızı lüle gibi yapılıyor ya (şu sıralar çok moda) yanlar havalı duruyor.nasıl yapabiliriz o şekli maşayla ya da düzleştirici kullanarak ??

Düzleştiriciyle tutup kıvırarak çekince oluyo canım o. Şimdi tam anlatamadım ama sitede var düzleştiriciyle saç kıvırmayı filan gösteren videolar :1rolleyes:

Evet düzleştiriciyle de oluyor. Düzleştiriciyi saçının lüle kısmının neresinden itibaren başlamasını istiyorsan oradan tuttur, sonra hafif bir şekilde kıvıra kıvıra saçın ucuna kadar çek. ılk denemende çok süper olmaz ama alışırsın yavaş yavaş. Maşaya sarar gibi... opuyorumnanaktan

düzleştiriciyle çok daha güzel ve kalın bi kıvırma oluyo hatta ben senelerdir yaparım arka taraf düz önler kıvrık perçeme çok daha güzel duruyo

benim saçlarım bob modeli ama yanlara bende yapıyorum canım =)kahkülüme uyguladığımı anlatıyım ilk önce
şöyle anlatıyım;
ilk önce kahkül kısımını al düzleştiriciyle ne tarafa bukle yapamana karar ver sonrada kahkülünün ortasından düzelştiricini yan bastır 20 saniye falan tut(benim saçalrım ince telli oldğundan 20 saniye bile fazla geliyor)sonra hafifce işaret parmağına arasından geçir canım spreyini sık.

saçım bob modeli olduğundan genelde ön tarafı düzleştirmiyorum maşaya sarıyorum arka tarafı düzleştiriyorum güzel oluyor öyle onuda şöyle anlatıyım;
maşamı ucan başlayarak ters bir şekilde yukaryıa doğru sarıyorum gene 10 ve ya 15 saniye bekledim maşayı gevştp aşağıya doğru sündürerek açıyorum (tabi bunu ilk denedğimde boynum yanmıştı sempatiksalakcinni )gene elime aralayıp spreyimi sıkıyorum buda çok güzel oluyor
umraım faydalı olmuşumdur yerimseniben

canım bnm şekil verdiğin yeri hafifce işaret parmağınla arasından geçir =) öle çok geçirme çok hafif bir şekilde ayır

evet evet sac düzleştiricisiyle yapabilirsin
en iyisi videolardan bakmak anlatmayla olmuyor fisfisfis

çok kolay düzleştirici kullanmadan,öylesine yapmıştı bi arkadaşım düzleştirici kullanarak yapmak:düzleştiriciyi alıyorsun,kahküllerini düzleştiriciyi her zaman tuttuğunun tam tersi tutarak, uçlarını arkaya doğru düzleştiriyorsun bu kadar basit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…