kivircik sac uzunken mukemmel ama kisa sacta tam bir belaaa :18: ama resimleri gorunce gaza geldim bakimlara yaglara devammmm
benimde saçlarım kıvırcık. saçlarım belime kadar falan geliyorlardı ancak kestirdim okadar pişmanımkikeşke kestirmeseydim dıorum şimdi ve kıvırcık saçı çok seviyorum şekillendirmek biraz zor geliyor sadece bana. sen nasıl yapıyorsun canım saçının önlerini falan yada nasıl ayırıyorsun???
Bnmkide kıvırcık ve kestirmeyi düşünüyorum çok yıprandı ama bilmiyorum ): nasıl kestirsem
arkadaşım yüzünü karalamışsın ama altta açık bir düzelt istersen
kızlar yaa 1 öncesine kadar benim saçlarım fotodaki gibiydi. ama şimdi üst kısımlar düzeldi. bakım yapıyorum ama etki etmyor. belki kat kestirirsem dalgalar belirginleşir diye düşünüp kat kestirdim ama nafile. sizce ne yapabilirim?
düzleştirici nedeniyle yıpranmıştı.ama yaklaşık 2 yıldır düzleştrici de kullanmıyorum. alt kısımlar dalgalanmaya başladı ama üst kısımlar hala düz.çok çirkin bir görüntü sergiliyorilginç nasıl düzleşti ki?.... Bilmiyorum canım sen yine de bakıma devam et ama ne bileyim bir kuaföre falan sor bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?