• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Değerini Bilelim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

omgg

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
42
2
16
İstanbul
Biz kıvırcıklar genelde yakınırız saçlarımızdan. Ama inanın çevremizde bizim saçlarımıza özenen bir yığın insan var. Küçüklüğümden beri beni gören herkes önce direk saçlarıma iltifat ederdi. Çok tatlı bulurlardı ama ben eski güzelliğimi bozdum sanırım :( Defalarca boyadım, kestirdim böyle bir değişik oldular, eskisi gibi olmadılar. O zamanlar fazla önemsemiyordum çünkü düz saç hep daha güzel gelirdi. Ama yaşım biraz daha ilerleyince fark ettim ki herkes bir şekilde saçlarını kıvırcık yapmaya çalışıyo. Mesela kıvırcıklarımı belirginleştirip dışarı çıktığım günler arkadaşlarım hep iltifat ediyor. Eminim sizinde ilginç saç öyküleriniz vardır. Neyse, ben biraz kıvırcık saç resimleri paylaşmak istiyorum. Siz de paylaşın ki saçlarımızın değerini bilelim :)

benimde saçlarım kıvırcık. saçlarım belime kadar falan geliyorlardı ancak kestirdim okadar pişmanımki :( keşke kestirmeseydim dıorum şimdi ve kıvırcık saçı çok seviyorum şekillendirmek biraz zor geliyor sadece bana. sen nasıl yapıyorsun canım saçının önlerini falan yada nasıl ayırıyorsun???

buda benden olsun... Berrak Tüzünataç'ın saçlarımı çok beğeniyorum..

kivircik sac uzunken mukemmel ama kisa sacta tam bir belaaa :18: ama resimleri gorunce gaza geldim bakimlara yaglara devammmm

kivircik sac uzunken mukemmel ama kisa sacta tam bir belaaa :18: ama resimleri gorunce gaza geldim bakimlara yaglara devammmm

aynen katılıyorum canım sana bende uzatmaya çalışıyorum sen hangi yağları kullanıyorsun ??

Bnmkide kıvırcık ve kestirmeyi düşünüyorum çok yıprandı ama bilmiyorum ): nasıl kestirsem

benimde saçlarım kıvırcık. saçlarım belime kadar falan geliyorlardı ancak kestirdim okadar pişmanımki :( keşke kestirmeseydim dıorum şimdi ve kıvırcık saçı çok seviyorum şekillendirmek biraz zor geliyor sadece bana. sen nasıl yapıyorsun canım saçının önlerini falan yada nasıl ayırıyorsun???

benim aşırı yoğun kıvırcık olmadığı için şekil vermekte çok zorlanmıyorum. Saçlarımı ya ortadan ayırıyorum yada hafif yandan alıyorum biraz. Kullandığım tek şey ise elidorun kıvırcık saçlar için olan kremi gayet güzel oluyo =)

kızlar yaa 1 öncesine kadar benim saçlarım fotodaki gibiydi. ama şimdi üst kısımlar düzeldi. bakım yapıyorum ama etki etmyor. belki kat kestirirsem dalgalar belirginleşir diye düşünüp kat kestirdim ama nafile. sizce ne yapabilirim?

Eklentiler

• $S6302190.jpg
    $S6302190.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 189
  • $S6302190.jpg
    $S6302190.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
Keşke saçım kıvırcık olsaydı derim her zaman düz saçlı biri olarak. Bence de kıymetini bilin :)

Ben de tam bir bonusum :) Saçımı sürekli düzleştirirdim hatta arkadaşlarım benim saçımı düz sanarlarmış :52:
Taa ki bir gün düzleştirmekten bıktım ve kendi haline bıraktım resmen iltifat üstüne iltifat herkes çok beğendi

Düz saçlara sahip olanlar hep özenir çünkü onların kıvırcıkları asla doğal durmaz :52: ama bizim şansımıza işte her şey güzel olur :52:
bu yüzden kesinlikle kıymeti bilmek lazım.Saçım o kdr kıvırcık ki arı bile girdi çıkamadı :27: seviyorum saçlarımııı

ne kadar mükemmel resimdeki saçlar:) saçları kıvırcık olan arkadaslarımın cogu sevmez saclarını..düzlestirdikce fön cekdikce de bozuluyor sacın yapısı. bir dha asla eski haline gelmiyor. ben bnu goryorm cevremde yasasın artık saclarım kvırcık degi dyorlar. dümdüz saclarım var belki daha kolay daha rahat ama kıvırcık sac vaska bir hoş:) özeniyorum bazılarna:) sacınızın yapısını bozacak hiçbir sey yapmayın sakınnn boyle cok güzeller:)) bir de dkat edin parıl parıl kvırcıklar hoş olanlar:) :16:

kızlar yaa 1 öncesine kadar benim saçlarım fotodaki gibiydi. ama şimdi üst kısımlar düzeldi. bakım yapıyorum ama etki etmyor. belki kat kestirirsem dalgalar belirginleşir diye düşünüp kat kestirdim ama nafile. sizce ne yapabilirim?

ilginç nasıl düzleşti ki?.... Bilmiyorum canım sen yine de bakıma devam et ama ne bileyim bir kuaföre falan sor bi.

ilginç nasıl düzleşti ki?.... Bilmiyorum canım sen yine de bakıma devam et ama ne bileyim bir kuaföre falan sor bi.
düzleştirici nedeniyle yıpranmıştı.ama yaklaşık 2 yıldır düzleştrici de kullanmıyorum. alt kısımlar dalgalanmaya başladı ama üst kısımlar hala düz.çok çirkin bir görüntü sergiliyor :1: bakıma devam ediyorum. gititiğim her kuaföre de soruyorum.inşallah işe yarıyacak bir formül bulurum :)

bu resimdekiler kıvırcık deil dalgalı arkadaşlar ,birtek yüzü görünmeyen kızın ki kıvırcık.benim ki tam bonus
kıvırcıkların tek sıkıntısı farklı kesim ve modelleri deneyememek bence,hep uzun ve belli bir modelde kullanmak gerekiyor o da sıkıcı olabiliyor
nasıl isterdim küt yada kısa modeller denemek

Karmaşık düz dalgalı arasında olan biri olarak söylüyorum ; evet kıymetini bilin arkadaşlar :nazar:

Saçımı beğeniyorum ben. Uzun ve dalgalı. Aşağıları bukle bukle :1: Sıra arkadaşım vardı çok kıskanırdı saçımı onunki düz ve kalındı hiç bir şekle girmezdi düşünün. Ben unun yeşil gözlerini kıskanırdım o benim sçlarımı :1: Size önerim kahkül kadar olmada da perçem gibi bırakın at kuyruğu toplayınca bende çok hoş duruyo bukle oluyor felan tabi kişiden kişiye değişir :111:

Back