Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriSaçlarımızı düzleştirdikten sonra şeklini nasıl uzun süre koruruz?
Konu SahibikLeoPatRamM
Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
öncelikle herkese slm...:teytey:şimdi kızlar bnm sorunum şu ya benım saçlarım fazla gür olmasada genede gür yani gögus hizamda ve ben düzleştirici kullanıyorum modelide çok guzel..çok güzel de düzleştirio ama aksam yapıorum yatıorum sabah kalkınca bozulmus oluoosenağlamasona hadi bakalım bı daha üstünden geç.. yanı sızden ıstedıgım su bnmle aynı sorunu yasayıp sorununa bi çözüm bulan warsa yazsın ay artık delı olucam yaniii haydi bakalım beklıorumm şakkıdı
Valla cnm benim saçlarım dalgalı..düzleştiriken aynı parça üzerinden 3-4 kez geçiyorum .daha sonra hiç bozulmuyor..sen düzleştiricinin sıcaklıgını artır,belki ondandır ..ben 180 derecede de yapıyorum..
benimde bozuluo cnm yapcak bişi yok yine düzleştiriom
ama bi arkadaş kurutma makinasının ucuna dalgalı yapmak için tabak gibi bişi takılıo ya onunla saçımı kuruttuktan sonra makinayı açıp tarıorum dümdüz kalıo ve bozulmuo demişti ben daha alamadım ondan
bende 180 de yapıorum 3-4 kere ustunden de gecıorum ama olmuo bnm saçda war heral bişee:)o tabak gibi şeyden bendede war onla ne alakası war anlamadım o dalgalı için bnm bildigim kadarıyla
SAcina islakken Bakimkremi sür ondan sonra iyice Kurut ondan sonra SAcini 180-200 derecede düzlestir.Bi güzelcene ilk önce ensendeki saclardan basla üst saclarini tokayla tuttur.Sonra git gide tek tek onlarida düzlestirdikten sonra.SAcini Tülpelten baglarsan öle yatarsan fazla sacinin sekli bozulcagni sanmiyorum.
canım aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaparsak yapalım yatınca bozuluyo düzlüğü ertesi günü tekrar geçmek çok yorucu oluyo sabahtan yapmak en mantıklısı galiba sorunumuz çaresiz gibi
ben sabah ta yapsam akşamda yapıp yatsam en fazla bir kaç saat dayanıyo oda tam düz olmuyo dalgalı ve gür saçlarım bnde pek yapmıyorum artık arada fön çektiriyorum düz o kadar
farketmeden gece terliyomusunuz acaba.. cunkü benim sacım kolay kolay bozulmuyo.. yada yattıgınız oda nemli olabilir.. belkide sac tipiniz nedeniyle... benim sac tellerim cok ince degildir.. terleme sorunumda olmuyo belki bu sebeplerden baya dayanıyo..
valla benim saçımda aynı ya arkadaslarım 3 gun aynı saçla geziyolar hiç bozulmuyo benide dalgalar hemen belirginlesiyo zor düzleşiyo çabuk bozuluyo ama sprey almayı düşünüyom yada fon süt falan bakalım fayda etcek mi
evet beğenmiyoruz ben de sabah kalkınca düzlüştiriyorum benim gibi ustalaşınca ilerlersin =) bi kaç dakikada dümdüz oluyo saçlarım
zaten düz ama bazen toka izi falan oluyo ondan kızlar :)
Cnm benim bu konuda yapmadığım kalmadı ama hala yok yok ..
Bu konu tamamen saçın yapısı ile alakalı..Arkadaşımda düzleştiriyor ancak yağmurda ıslanıyor yine kabarma yok uçları tel tel benim ise çöp gibi oluveriyor...
Islak bıraktım losyonlar sürüp düzleştirdim,fön suları denedim,önce sprey sıktım sonra üzerinden geçtim,olmadı olmadı olmadı..hala saçlarım düzleştirdikten sonra 1 saat içinde bozulmaya başlıyor uçları kıvrılıyor kesinlikle dümdüz kalmıyor..
Ne yapıcağımı nası bir çözüm bulucağımı şaşırdım..üstelik düzleştirici derecem 205 gayet iyi bir sıcaklık ancak hala olmuyor..inanın bu konudan artık bıktım bir an önce bir çözüm bulmak istiyorum ..
Kuaförlerden çıkınca fönlü saçımız hiç bozulmaz yatarsınız o saçla gene aynı fön kalır işin sırrı biryantinde alın bi biryantin en ucuzu 2,5 3 lira fönünüzü çektikten saçınızı taptıktan sonra sürün hiç biişi olmaz ne nemlenir elektriklenir nede kabarır hiç bozulmaz