• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarimiz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba canım şampun olarak dove kullanıyorum 2haftadabirde badem yağı kullanıyorum mükemmel oluyoooooooooooooooooo dene istersen

Durulama suyuna konulan sirke de parlaklaştırıyomuş öyle okumuştum forumda ama bana kokar gibi geliyo fisfisfis

elma sırkesi kullanırdım bende saçımın boyalı olduğu zamanlarda evet bıraz koku yapıyor ama kuruduğunda geçyor koku. yınede yağmura yakalanmak gibi bir durum soz konusu.
ayrıca banyodan çıkmadan once saçınıza 5 dk boyunca soğuk suyla durularsanız buda parlaklığını ve saglığını arttırıyor. sıcak suyla açılan saç gözenekleri soğuk suyla kapanıyor hem kendine gleiyor hemde daha parlak olmasını saglıyor

BEN SABIRSIZIM YA HEMEN SONUCU ELDE EDİM İSTİYORUM BADEM YAĞINI BENDE KULLANDIM AMA ÖLE YAĞLA UĞRAŞMAK BÖLE VICIK VICIK SEVMEDİM YA ONDAN BAŞKA ŞEYLER VAR MI DİYE SİZLERE SORDUM SİRKEYİDE DENEDİM O DA PİS PİS KOKU YAPIYOR ee ben napcam şimdiii

canım gliss urunlerinı duzenli kullanırsan da ıyı sonuc alırsın. bırde swis formun keratın balsamı vardı 5 ytl gibi oldukça ucuzdu hemde. saçı o kadar parlatıryordu.hele saçın boyalıysa acaip parlatıyordu. ancak 4 5 aydır gittiğim her yerse sormama ragmen bulamadım. piyasadan kaldırmışlar o keratın balsamını. eğer sen başka bı markanın keratın balsamını bulursan tavsıye ederim. keratın saç için çok önemli.

canım gliss urunlerinı duzenli kullanırsan da ıyı sonuc alırsın. bırde swis formun keratın balsamı vardı 5 ytl gibi oldukça ucuzdu hemde. saçı o kadar parlatıryordu.hele saçın boyalıysa acaip parlatıyordu. ancak 4 5 aydır gittiğim her yerse sormama ragmen bulamadım. piyasadan kaldırmışlar o keratın balsamını. eğer sen başka bı markanın keratın balsamını bulursan tavsıye ederim. keratın saç için çok önemli.

TŞK ETTİM CANIM ÖNERDİĞİN ŞEYİ ARAŞTIRCM yerimseniben

Başka bir başlığa da yazmıştım belki okumamışsındır buraya da yazayım dedim :)
Canım ben GLISS in bir ürününü aldım pembe kaplı birşey kendinden simli bir yapısı var ama sim dediysem yapay deil cok doğal duruyor daha doğrusu sedefli bir yapısı var bu nedenle de yoğun ışıltı sağlıyor kokusu da harika bence. Durulama suyuna konan sirke de cok fayda sağlıyor hem bu ürünle de kokusunu da almış oluyorum. Aklına yatarsa bi dene istersen :içelim:

Başka bir başlığa da yazmıştım belki okumamışsındır buraya da yazayım dedim :)
Canım ben GLISS in bir ürününü aldım pembe kaplı birşey kendinden simli bir yapısı var ama sim dediysem yapay deil cok doğal duruyor daha doğrusu sedefli bir yapısı var bu nedenle de yoğun ışıltı sağlıyor kokusu da harika bence. Durulama suyuna konan sirke de cok fayda sağlıyor hem bu ürünle de kokusunu da almış oluyorum. Aklına yatarsa bi dene istersen :içelim:

DENEYECEĞİM CANIM ÇOK TŞK EDERİM:hooray:

Back