Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarimin Yanlarinda Açilma Var
ARKADAŞLAR SAÇLARIMIN YAN KISIMLARINDA HAFİF AÇILMA VAR AMA BU BENİM PSİKOLOJİMİ BOZDU .2 SENEDİR ÇOK JÖLE KULLANIYORUM .JÖLEDEN DOLAYI OLABİLİRMİ SİZCE.ÇARESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN.a.s
Yanlarda meydana gelen açılmanın bir sebebi de saçın çok sıkı şekilde toplanmasıdır.Bu kıl köklerini zayıflatır. Bioxin şampuan kullan.Küçük bir şişe ama yoğunluğu fazla bir sıvısı var. Benim saçlarım her banyoda yumak yumak dökülürdü ama Bioxin'den sonra bir aya kalmadan dökülme durdu. Şimdi bir kaç teli geçmiyor. Saç kremi kullanıyorsan sadece uçlara sür.
canım , benim de saçlarım çok dökülüyor ve şakaklarım seyrek amaben jöle falan kullanmadım hiç ona rağmen seyrek..ben placenta şampuan kullanmaa başlıyacağım bakalım ne kadar işe yarayacak..
şuan normal şampuan kullanıyorum ve yeni saçlarım çıkıyor zaten.senin de çıkar fark etmiyorsundur belki..bioxcin yeni saç çıkartıyormu bunun cevabını deneyerek öğrenebilirsin herşey herkeste aynı sonucu vermez dene ve gör derim a.s.
slam arkadaşlar bnmde saçlarmın yanlarnda açılmalar oluştu oralar dasaçlar çıktı fakat şimdide ortasında dökülmeler başladı psikolojim alt üst oldu....
bnmde genel olarak saçlarım çok gür olmasına rağmen ön yanlar birazcık açıldı gibi,jöleyi sadece uçlara sürüp çok sıkı toplama,bide sarımsağın saç diplerine sürüldüğünde saç çıkardığını duyuyorum ne kadar doru bilmemfisfisfis