Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın yağlanmasını istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
kızlarr şimdi sizden şöyle bir tavsiye istiyorum;;;;;;
lütfen siz de kullanmış oluun ve işe yarasın !

ÇİÇEKCİM SAÇLARINI XXXXX (mümkünse bitkisel) ÜRÜNLE YIKA 5 GÜN HİÇ YAĞLANMASIN! SAÇ BOYAN DA VICIIK DİYE AKMASIN! ÖYLE MUCİZE BİR ÜRÜN !!!!!!!! diyin bana lütfeen

not:saçlarım normalde kurudur ama hergün yıkıyodum geçen seneye kadar şimdi 3 günde 1 yıkıyorum ama 3. günün sonunda uçlar kupkuru ama dipler yağlı oluyo eğer toplarsam 5 gün gider ama açık kullandığım için yani... ayrıca boyalı saçlar için şampuan kullanıyorum o da yağlandırıyo sanırım... duyduğuma göre bitkisel ürünler saç boyasını akıtmıyomuş... kızlar bu sene 5 günde 1 yıkamaya alıştırcam saçlarımı ünvde fönlü saçla gezmek istiyorum !! beni anlıycağınızı da biliyorum :):) :enbuyukkk:

valla öyle bi mucize ürün yok canım:) bence saçlarını 3 günde bi yıka hatta iki günde bi yıka farklı şekil ver çünkü biz üniversite karıları olarak takip ediyoruz aaaa bak pazartesi fönlüydü cuma oldu hafiften bozulmuş fönü demekki hiç yıkanmamış 5 gündür öööö diyoruz

ahaha ben de takip ederim nihahaho ama çok işlem görürse mahvolur diye düşünüyorum ince telli çünkü..

ohoo canım biz çok şey istiyoruz ama yok işte öyle bişeyler.. kısmetse 2050 de çıkar öyle bi şampuu :lepi:

5 gün mü? benim saçım 2 gün yağlanmasa şükrediyorum hem 5 gün insan saçını yıkamazsa saçı kokar bence =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…