• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın uzamasını nasıl hızlandırabilirim?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
gosterdigim yer gogsumun altıydı ve kuafor(!) belime gelen saclarımı omuzumn bikac santim altında kesti neymis uzarmıs!!
cok kotuymus de onceki hali boyle guzel olmusmus
cok sinirlendim ya resmen 10 cm daha kısa kesti sacımı boyle bi sacmalık olabilirmii yaa uzuyo diye 0 a vurduralım o zaman sacları uzar cunku sac buu dimi
cevrede 2 kuafor var ikisindede facia yasadım artık bi yere guvenip de kestiremem kesicegi sey 5*6 cantimdi 25 degil yaa
sizce sacım nasıl cabuk uzar turp suyu bal? hangisi forumda bir suru var ama baktım hangisini yapıcagımı karar veremedim :(

hep mi aynı şeyi yaparlar yaa
benim de belime gelen saçımı omuz hizamda kesmişti biri
özellikle boyunu kısaltma kat ver diye bin kere dediğim halde
nefret etmiştim yaa
kuaförden saç uzatacak formül diye bir konu var ona filan bak bence..

bu kuaförlerin hepsimi aynı yaa:(( saç düşmanları! bende aynı dertten muzdaripim normalde yavaş uzayan bir saç cinsine sahipim umarım çabuk uzatma yolunu bilen birileri vardır hemen uzasın yaa sıkıldım kısa saçla gezmekten bide yakışmıyo bana:((((

aynen size katılıyorum kızlar kuaförler saçımızı yere tutam tutam düşürüp bide üzerine basıp bak biraz önce kafanın üzerinde duran saçların şimdi ayaklarımın altında der gibi bi psikoloji içndeler en iyisi kendi saçını kendi kesmek:66:

cnm sen o saçlarını aldın mı peki oradan...bazı yerler satmak için bilerek isteyerek kesiyor dikkat edin........size belkide paranızı vermişlerdir ama onşların kazancı kaç milyon(eskiparayla) yane böyle saçları kötü görünümlüleri falan 100 den başlayan fiyatlarla satıyorlar heryere güvenmeyin.......

sacımı almadım ama herkes oyle diyo bilerek kesmistir diye
o topigede brazdan bakıcam :)
herkes cok yakısmıs falan dedi ama ben saclarımın rengine yanıyorum dogal sapsarıı bi rengi vardı simdi gitti o dipten cıkan biraz daha koyu :(
o kuafore hatta hic bı kuafore gitmicem bi daha zaten bi 3 -4 ay kuafor geregi duymam
oturup evde kendim kserim yamukta olsa istediim gibi olur en azından

gosterdigim yer gogsumun altıydı ve kuafor(!) belime gelen saclarımı omuzumn bikac santim altında kesti neymis uzarmıs!!
cok kotuymus de onceki hali boyle guzel olmusmus
cok sinirlendim ya resmen 10 cm daha kısa kesti sacımı boyle bi sacmalık olabilirmii yaa uzuyo diye 0 a vurduralım o zaman sacları uzar cunku sac buu dimi
cevrede 2 kuafor var ikisindede facia yasadım artık bi yere guvenip de kestiremem kesicegi sey 5*6 cantimdi 25 degil yaa
sizce sacım nasıl cabuk uzar turp suyu bal? hangisi forumda bir suru var ama baktım hangisini yapıcagımı karar veremedim

merhabalar ben yeni bir üyeyim ben inad ettim iki sene saçlarımı kestirmedim iki semne önceki kuaför çok güzel kesmişti çünkü o memleketteydi tabi iki sene sırf ona gitmek için zor uzayan kıvırcık saçlarımı ona kestirmek için gittim öyle berbat kesim yaptıki anlatamam sanki bir daha gelmesin der gibi zaten hayatta gitmem kızlar valla eğer kestirmezseniz gayet güzel uzuyor ve yaş otuz olunca zaten zor uzuyor bilemiyorum yani şimdi ben uzatmak için kürlerden kullanmıştım burdan onları deniycem UZUN VE SAĞLIKLI SAÇLAR DİLEĞİYLE........

genel olarak konuşuyorum

kendi saçları berbat göründüğünden kıskanıp kesiyolar sanırımm:47::47::47::47::47:

senin ne dediğin hiiiç önemli değiş bildiklerini yapıyolar resmen

aynı şey benim de başıma gelmişti gün boyu ağlamıştım

:47::47::47:

Back