Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydaaaaa :) bu kürden vazmıgecsem.Fise yaramazmı acepBen forumda gordum ve lorealin extraordinary yagini kullaniorum. Saclari inanilmaz topluyor. Sac da saglikli olunva daha güzel uzuyor ;-)
Hayir tatlim onu uygula bunuda kullan. zaten banyo sonrasi surebilioraun. Turpla saçlarını uzaturken bununla da sağlığını kazanmasini saglarsin. Keza oldukca canli parlak ve saglikli görünmesini sağlıyor artiii uzaması na yardimci oluyor...
valla ben saçların normal uzama sürecinden daha fazla uzatan mucizevi bi formül görmedim... o kadar şey yazılıyor çiziliyor bir tanesi de saçımı ayda 5 cm uzattı vs demiyor. ama bence turp suyu, sinemaki gibi kürleri uygula ki saçların sağlıklı uzasın. sadece daha kısa zamanda uzamaz bence. aktarlardaki saç bakım yağları da saçları çok güzel yapıyor tavsiye ederim
Yine sen yine sac mevzusuCanim takma bu kadar.Bak bugun aldigimi sirf senin icin cektim.
Eki Görüntüle 945848
4 cm uzadi sacim bu ay.
Ayyyy canım benimmm nerdern aldin nasil aldin nasil uyguluyon ne bilyosan anlat gıııı :)
Aktarlarda ya da kozmetik satan buyuk marketlerde bulabilirsin.Ben aktardan 4 tlye aldim.Hangi sampuani kullaniyorsan onun icine tum siseyi dok ve calkala.Bu kadar.Sacini da 3 gunde bir yika.Ben ikinci ayima basliyorum.Dogal kurumaya birak mumkun oldugunca ve takma.Bunlar inatci cunku takarsan uzamiyor
![]()
Pekiiiiiiii bunu turp suyuyla birlikte uygulayabilirmiyim tatlımmm
Ben hic denemedim ekstra bir sey.Icimde kalmasin diyorsan dene.
Bence kullanmaya devam et ben saclarimi oyle uzattim
Aktarlarda ya da kozmetik satan buyuk marketlerde bulabilirsin.Ben aktardan 4 tlye aldim.Hangi sampuani kullaniyorsan onun icine tum siseyi dok ve calkala.Bu kadar.Sacini da 3 gunde bir yika.Ben ikinci ayima basliyorum.Dogal kurumaya birak mumkun oldugunca ve takma.Bunlar inatci cunku takarsan uzamiyor
![]()
tüm şişeyi mion damla felan damlatılıyor genelde ama şaşırdım tüm şişeyi döküyorum deyince
![]()
Sampuanim 400 ml,e haliyle tum siseyi dokuyorum.Bu sizin sampuaniniza gore degisir.Cam terebentin de 50 ml.Cok normal.10 damla 400 ml sampuana cok etki etmez kanimca![]()